Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eléggé görcsöl a hasam és a...

Sziszi... kérdése:

Eléggé görcsöl a hasam és a derekam is fáj (nyilal). A 33. hétben vagyok. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Jóslófájásnak még korai, bár nem tudom, h. nem -e ikreket vársz, bekeményedések lehetnek, ne erőltesd meg magad (házimunka, én pl.porszívózásnál éreztem mindig hasonló tüneteket), sokat pihenjél + orvosnak azért meséld el!
2012. máj. 23. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:
nem ikreket várok.ez olyan fájdalom mint a menstruációs fájdalom és közben nyilal a derekam is,de néha elmúlik.
2012. máj. 23. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ikreket várok és ugyan ezek a tünetek. :)
2012. máj. 24. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Jósló lehet, de azért dokinak szólj, pihenj!
2012. máj. 24. 08:08
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,csak este egy kicsit megijedtem mert azt hittem ez valami szülési fájás, de aztán egy óra elteltével hálaistennek elmúlt.
2012. máj. 24. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én is így voltam ezzel kedden.A doki szerint a front miatt van.3x1 Nospát szedek és 3X2 Magnezitcitritet.Azt mondta sok pihenés és ha erősödne a pocak fájás mindenképpen nézessem meg magam.Meg figyelnem kellett a pocaklakó mozgását is.
2012. máj. 24. 09:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen azt nekem is kell,de elég sokat mozog!Lehet a front miatt!Hallottam olyat hogy a frontok beindíthatják a szülést,és hát mostanában elég sok front van.És hanyadik hétben jársz?De tök rossz mert most is olyan mintha menstruációs görcsöm lenne,de egy 20 perc után elmúlik!
2012. máj. 24. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.Mi most 33-hetesek vagyunk.Csütörtökön voltam védőnőnél megnézte a szívhangját azt mondta minden rendben ne izguljak.Biztos hogy a front miatt volt mert most teljesen jól vagyunk.Igaz én migrénes fejfájós is vagyok és lehet hogy ez is rá tett egy lapáttal.Én is hallottam a frontokról meg a szülésről és azért is pánikoltam be hogy még korai lenne ha kiakarna jönni.De okos a pici lányom és megdumcsiztam vele hogy még bent kell maradni és viselkedjen okosan :)
2012. máj. 26. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!