Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30. héten még faros volt a...

30. héten még faros volt a babám.31+4. napon már befordult. Ma a 31+6. napon ismét faros lett. Volt más is akinek ennyit forgott ilyenkor a babája? 2. terhesség, ennyivel több helye lenne?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 19:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! csak reménykedni tudok :) majd írok, hogyan alakulnak a dolgok :)
2012. máj. 24. 11:24
 12/12 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Tegnap voltam védőnőnél szerinte császár lesz mert nagy a baba én meg fokozatosan veszítek a súlyomból és szerinte nem akar befordulni.Ha befordul rendesen szülünk.A dokim elég óvatos mert nyolc éve szeretnék babát és a mostani előtt volt egy vetélésem és ez a terhesség sem ment simán.De igazából nekem mindegy hogy dönt csak ne legyen baja a babámnak :)Ma megint a bordáimon van a buksija :)igazából forgolódik majd meglátjuk mi lesz.
2012. máj. 26. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!