30. héten még faros volt a babám.31+4. napon már befordult. Ma a 31+6. napon ismét faros lett. Volt más is akinek ennyit forgott ilyenkor a babája? 2. terhesség, ennyivel több helye lenne?
Barátnőmnél. Végül császáros lett, mivel a köldökzsinór rá volt tekeredve a fülére, így hiába próbált befordulni, nem sikerült neki, mert a zsinór visszafordította.
Persze ez az csak az adott napon derült ki, szóval nem volt olyan egyértelmű a szituáció, lehetett volna más az oka is.
37. héten faros
38-39. héten befordulva volt
40-41. héten ismét faros
Nekem a 35. héten megunta a forgolódást, és végül fejvégű maradt. Első baba volt, és nem tűnt úgy hogy sok helye lenne, meg a forgolódáskor majd kijött mindig a szemem úgy fájt, de ezek szerint ő élvezte és bőven elfért.
Reméljük neked is leáll hamarosan a forgolódással.
Ja, amúgy kint is egy kis tornádó a lányom. :)
Első babám:
24. hét faros
28. hét koponyavégű
32. hét kpf
36. hét faros
40. hét szüléskor kpf
Havonta fordult!
Most a másodiknál:
27. héttől faros, de közben írtak már a papíromra harántfekvést és ferdefekvést is. Ma voltam uh-on, most is mvf. Doki szerint van még bőven helye.
32 hetes most.
Nyugi Baby!
Látod,még változhat!
Én szorítok!
:)
Szia.Nekem végig farosan fekszik.Két napja keresztben van.
Azt mondta a doki türelem még a programozott császár napján is befordulhat. Kíváncsi leszek hogy dönt az én kicsikém :)
33 hetes kis mami
Utolsónak: Ha harántban van a faros fekvésből az már azt jelenti, hogy próbál befordulni, és innen általában már fejvégűbe fordulnak.
Én is így voltam mint te, 33hetesen még haránt, nekem is ezt mondta a dokim, amit leírtam, és az én babám be is fordult szépen. :)
Ha befordul, akkor is császáros leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!