Május 8. -án volt peteérésem és ma teszteltem pozitívat. Szerintetek mikor lenne érdemes elmennem a dokihoz terhességmegállapításra?
6hétnél előbb n nem mennék,úgyis visszahívnak.Én 6.héten voltam UH-n(mensi szerint)és 8.héten kellett visszamennem.Szerintem sokkal nagyobb volt az a 2hét stressz,hogy vajon miért nem volt szívverés és lesz-e,minthogy kivártam volna.Következő babónál tuti nem sietem el.
24hkm
Nekem nézték ultrahangon a peteérést és nekem azt mondta a doki, hogy egy héttel azután menjek, mikor meg kellett volna jönnie! Nekem hüvelyivel nézte, és akkor még csak a petezsák látszódott!! Viszont azt meg mondta, hogy jó helyen van beágyazódva, nem méhenkívüli(ez sem utolsó szempont)!! Ezután izgultam 3hétig, hogy legyen szívhangja is az én Drágámnak!! Ez a része nem volt túl jó!
Ha tudsz várni, akkor csak 3héttel a nemvárt után menj, mert akkor már lehet szívhang is!! :)
Amúgy gratulálok!! :)
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!