15 hetes terhesen érdemes elmenni 4D-re?
Nem igazán tudják megmondani még a baba nemét.
Szerintem csak pénzkidobás.
Mi 29 hetesen voltunk.Akkor a leggyönyörűbb,mert akkor már pufi is.
Nekem azt mondta a szonográfus hölgy,hogy volt aki 12 hetesen elment és háromszor tévedtek a nemébe.
Túl pici még!18-20 hetesen már a sima kórházi ultrahang is megállapítja.
4 gyerkőc anyukája
Akkor ezek szerint kénytelen leszek kivárni tényleg... :( már csak abban bízom,hogy a 18.heti UH-on megmutatja magát a drága :)
És köszönöm mindenkinek a válaszokat
Szia!
19+1hkm vagyok, múlthéten voltam a 18hetes genetikai UH-n. A doki vizsgált, majd magától megkérdezte hogy szeretném-e tudni a baba nemét. Mondtam, hogy természetesen. És megmondta, hogy kisfiú :) Nagy volt az öröm. Megkérdeztem, hogy biztos-e, mondta h ha nem lenne az akkor nem mondta volna.
Türelem :)
Én 16 hetesen voltam 4D-n és simán látszott,hogy kisfiú lesz.Amikor mentem a 18 hetes uh-ra akkor nem mutatta meg magát csak a 30 hetesen legközelebb.Úgyhogy én örültem hogy elmentem 16 hetesen szerintem nem volt felesleges pénzkidobás.Ja és hozzáteszem nem tévedtek a nemébe még most is kisfiú:)
38 hkm
Én emailben megkérdeztem a kinézett rendelőtől, hogy mikor mehetek legkorábban ebből a célból. Azt válaszolták, hogy 14-15. héttől már meg tudják mondani.
14+0 hetesen voltam, a baba még kisebb is volt a koránál, mégis egyértelműen megmondta a nő, hogy fiú. Azóta is az. :)
Később egy ismerősömnek is ott mondták meg, ő rákérdezett, hogy mennyire szokott tévedni, azt mondta, hogy évek alatt 3x volt, hogy mellétrafált, de mind nagyon korai, 12 hét körüli terhesség volt. :)
38 hkm
8. !!!
Melyik klinikán voltál, és mennyibe került?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!