Kismamák figyelem! Volt akinek hasmenése volt terhesség alatt?
Figyelt kérdés
kb 1 hete hasmenésem van ez normális vagy forduljak orvoshoz? Tejterméket és gyümölcsöt is fogyasztok napi szinten. Most már kezdek aggódni...2012. máj. 23. 10:47
11/15 anonim válasza:
Én elkaptam egy vírust 1 hónapja, és napi 6-7-szer volt hasmenésem,már nagyon fájt a likim is :( 6 napig tartott!!!
Semmit nem szedhettem rá, csak széntablettát.
Majdnem belehaltam!
Rengeteg cukros teát kellett fogyasztanom, hogy nehogy leessen a cukrom, mert inzulinos vagyok, viszont semmi nem maradt meg bennem.
Jobbulást!
Nőgyógyászt hívd szerintem is!
A folyadékbevitelre figyelj nagyon!!
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Máris telefonálok. Szép napot mindenkinek! :-))
2012. máj. 23. 11:05
13/15 anonim válasza:
Nekem többször volt napokig tartó hasmenésem,álltalában 4-5 napig tartott,majd felváltotta pár napos szorulás,aztán megint hasmenés,és így tovább.14 hetes koromtól ez van,eszembe sem jutott,hogy gondot jelenthetne.Múlt héten szorulásom volt,most 3 napja megint hasmenés.Szerintem nem gond.
34 km.
14/15 anonim válasza:
hát erre mit írjak.napi 1 alkalom mióta számít hasmenésnek??más meg azon aggódik,h szorulása van 3 napja.te legalább el tudod végezni a dolgod.amúgy én is sok gyümit ettem eszek és pl tejjel keverve sokmindenkinek okoz laza székletet,h szépen írjam:)nekem napi 2 kivi hozta ezt ki,de nem gondoltam,h baj lenne.inkább örültem,h legalább a szorulásos problémával nem kell küzdeni.
15/15 anonim válasza:
a folyadékbevitelre figyelj oda. nekem is volt vmi a gyomrommal és a normaflor tette rendbe. 23km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!