5 hetes terhesség esetén jót jelent a 12mm-es nyálkahártya?
utolsó: ha még csak felritkulást látott, semmi mást akkor biztos hogy nem vagy 7hetes és 3 napos.
A sorrend általában: felritkulás, petezsák, szikhólyag, embrió, szivhang. Szivhang sokaknak már a 6.héten van, de a 7.héten már bőven kellene lennie.
kérdező: akkor nincs semmi gond, ha már petezsákot is látott. Lassan már a szighólyagot is kell látnia, aztán meg szivhangot. Gratulálok a babókhoz mindenkinek.
11 hetes kismama.
Utolsó nem értem, hogy ezt most normálisan vagy gúnyosan kérdezed e. Ha a menszeszed nézzük, az valóban ennyi idős terhesség, viszont annál, akinél össze vissza van, vagy nem szabályos, annál a peteérés iskésübb volt valószinüleg. Szerintem nálad is ez van. De ha gondolod irj ki egy kérdés olyan cimszóval, hogy felritkulást látott a doki, mást nem, és figyeld meg, a legtöbben azt fogják irni hogy 4-5 hetes terhes lehetsz. De a neten is rengeteg iromány van arról, melyik héten milyen az embrió, mit lát az orvos(ezt főként a nagyon korai hetekben irják). Szóval nézz csak kicsit utána. :)
Amugy szerintem kb 5 hetes lehetsz. Ja és ha már itt tartunk, ha utolsó menszeszt néznénk, akkor én már lassan 5 hónapos lennék, mivel januárban volt meg utoljára a menszeszem.
ja és még annyit hozzátennék, hogy a első trimeszterben elég pontosan meg lehet állapitani a baba korát a nagyságából, amit CRL-nek irnak a leleteken, ez az ülömagasság, az embrió fejétől a farkáig mért távolság. De ezt csak akkor tudjk nézni, ha már van embrió.
Remélem nem tűnt bántónak egyik írásom sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!