Normális, ha rákszürés után még másnap is barnás folyásom van?
Figyelt kérdés
8 hetes vagyok.2012. máj. 23. 09:00
1/3 anonim válasza:
Nekem mondta a dokim, hogy előfordulhat barnázás utána. De hogy még másnap is, akkor nagyon megbolygathatta ott a dolgokat. Szerintem hívd fel a dokid, vagy a nőgyógyászati ügyeletet és kérdezz rá. Addig meg feküdj, az ilyenkor a legjobb. Biztosan nincs semmi baj!
2/3 anonim válasza:
Szia,Nekem elmondta a doki, hogy utána akár 2-3 napig is lehet.Nekem a második nap jött egy kis barna maszatolás.Megijedtem de aztán nem volt semmi baj.Azért elmehetsz dokihoz de szerintem normális, ha másnap is van.Sok?Mert nekem csak egy picike volt.
3/3 anonim válasza:
Igen, normális lehet. Nekem egy csütörtöki napon volt rákszűrésem (10 hetes voltam akkor), és szombaton is barnáztam még. Igaz, már csak pici, halvány volt. A dokim azt mondta, normális. Azóta 25 hetes vagyok, és minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!