Mi a véleményetek a terhesség alatti és utáni műkörömről, természtesen kerekített, nem nagy körömről lenne szó?
Szia.Két kisfiam van,4 és 1 évesek,mindig is volt és lesz is műkörmöm:)Nem nagy mandula formájú és imádom,mindent meg tudok vele csinálni és a babát is simán ellátom vele,mivel nem hosszú és gömbölyű a vége nem karmol,és nem zavaró.Szerintem,attól,hogy vki kismama vagy anyuci attól még lehet szép és igényes a körme:)Igaz foglalkozni kell vele,de ez egy kis kikapcsolódásnak sem utolsó,bár nekem a nővérem csinálja,így a gyerkőcöket is viszem magammal.Úgyhogy hajrá:)))))))))
Üdv
Utolsó vagyok
Én úgy szültem,hogy volt műkörmöm,csak olyan mintával,hogy a körömágyat lássa a doki,mert tényleg sokat elárul a körömágy színe:)Akkor festess olyan mintát ami csak az elejét díszíti,addig meg hajrá,jön a nyár:)))))))
Üdv
Elég sokan szültek már műkörömben, ez ott abszolút nem gond.
Nekem nincs bajom a műkörömmel, bár nekem sajátom van. Mióta megszületett a gyerekem, azóta nem növesztem meg, nem is lakkozom. Azért nem lakkozom, mert nincs rá időm. Azért nem növesztem meg, hanem rövidre reszelem, mert zavar, ha alámegy a popsikrém. Ráadásul nagyon kemény a körmöm, többször volt már, hogy megkarmoltam a babámat, vagy legalábbis nagyon megütöttem a körmömmel.
Számomra most kényelmesebb, ha rövid.
Lakkozni jó lenne, de kb naponta kéne, mert állandóan kezet mosok, állandóan foltokat sikálok, mosok, stb így nem maradna fent a lakk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!