Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a terhesség...

Mi a véleményetek a terhesség alatti és utáni műkörömről, természtesen kerekített, nem nagy körömről lenne szó?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogyha kórházba kerülsz (szülni) akkor levetetik (a köröm színe sok mindent elárulhat az állapotodról és ott van a fertőzés veszély is). A körömlakkot is le kell mosni olyankor. Tehát csak akkor, ha szükség esetén könnyen meg tudsz szabadulni tőle. Egyébként nekem tetszenek a műkörmök.
2012. máj. 22. 09:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem is, meg teljesen szétválik az igazi körmöm, azért is kérdeztem, tehát szülés alatt nem lehet!
2012. máj. 22. 09:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia.Két kisfiam van,4 és 1 évesek,mindig is volt és lesz is műkörmöm:)Nem nagy mandula formájú és imádom,mindent meg tudok vele csinálni és a babát is simán ellátom vele,mivel nem hosszú és gömbölyű a vége nem karmol,és nem zavaró.Szerintem,attól,hogy vki kismama vagy anyuci attól még lehet szép és igényes a körme:)Igaz foglalkozni kell vele,de ez egy kis kikapcsolódásnak sem utolsó,bár nekem a nővérem csinálja,így a gyerkőcöket is viszem magammal.Úgyhogy hajrá:)))))))))

Üdv

2012. máj. 22. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Én úgy szültem,hogy volt műkörmöm,csak olyan mintával,hogy a körömágyat lássa a doki,mert tényleg sokat elárul a körömágy színe:)Akkor festess olyan mintát ami csak az elejét díszíti,addig meg hajrá,jön a nyár:)))))))

Üdv

2012. máj. 22. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Esetleg kérdezz rá az orvosodnál, hogy nálatok mi a gyakorlat. Nálunk semmilyen formában nem engedik. :(
2012. máj. 22. 09:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Debreceni Klinikán szültem 4 éve. Nekem terhesség előtt, alatt és után is volt műkörmöm. Terhesség előtt és alatt porcelán volt, szülni is úgy mentem. A kutya rá sem nézett. Azóta zselés van, most ismét terhes vagyok, de nem áll szándékomban levetetni. Nekem szögletes formájú, mert a mandula sajna nem áll jól. A saját körmöm egy borzalom, hajlik mint a papír, szétválik, beszakad, mindig csak a baj volt vele. Viszont a műkörmömmel semmi bajom. A babámat is teljesen el tudtam látni, sőt, még annyira sem karmolt, mint egy saját. :) Nekem sem nagy, mivel amúgy gépelek, szóval nagy körmökkel nem is tudnék dolgozni sem. Ha meg akad, zavar, akkor lentebb reszelem. De teljesen jól elvagyok vele. :D
2012. máj. 22. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt műkörmöm mikor szültem, nem mondták, hogy baj lenne!!!
2012. máj. 22. 11:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Elég sokan szültek már műkörömben, ez ott abszolút nem gond.

Nekem nincs bajom a műkörömmel, bár nekem sajátom van. Mióta megszületett a gyerekem, azóta nem növesztem meg, nem is lakkozom. Azért nem lakkozom, mert nincs rá időm. Azért nem növesztem meg, hanem rövidre reszelem, mert zavar, ha alámegy a popsikrém. Ráadásul nagyon kemény a körmöm, többször volt már, hogy megkarmoltam a babámat, vagy legalábbis nagyon megütöttem a körmömmel.

Számomra most kényelmesebb, ha rövid.

Lakkozni jó lenne, de kb naponta kéne, mert állandóan kezet mosok, állandóan foltokat sikálok, mosok, stb így nem maradna fent a lakk :(

2012. máj. 22. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
#8-as, csináltass Gel-Lac-ot.2-3 hétig fent marad,olcsóbb mint a műköröm..és nem pattog le,csak lenő.
2012. máj. 22. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért az várd ki, hogy normálisan el tudod-e vele látni a babádat, én pont terhesség alatt hordtam végig, aztán szülés után derült ki, hogy zavar a fürdetésnél, amikor a kis füle mögött, meg a kukacát tisztítom, szóval nem akartam benne kárt okozni. Van aki tudja műkörömmel is, de én ügyetlen voltam.
2012. máj. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!