Mennyire ártalmas terhesség alatt a torokfájás láz nélkül?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 17:58
1/7 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy szedsz-e rá valamit, be van e gyulladva, lázad van-e. Maga a torokfájás csak akkor ártalmas, ha elhúzódik és szövődményei vannak. De nagyanyáink módszere: egy evőkanál méz reggel, este, és elmúlik.
2/7 anonim válasza:
Tantum Verde, nagyon jó, nekem is bevált anno!
3/7 anonim válasza:
sajnos nekem most tüszős mandulám van, 16 hetes vagyok, elég durva, tantum verde, aktil duót kell szednem :(
muszáj különben magától nem múlik el.
4/7 A kérdező kommentje:
nekem szerencsére lázam nincs, remélem nem is lesz..megpróbálom kikezelni magam házilag.
A gyengélkedőknek jobbulást és persze boldog babavárást!
2012. máj. 21. 18:17
5/7 anonim válasza:
Patikában recept nélkül lehet tantum verde szopogatós cukrot kapni, amit kismamák is vehetnek be; nagyon jó, nekem segített, mikor szükségem volt rá. Jobbulást
6/7 A kérdező kommentje:
Ha jól látom Tantum Verdéből 3-4 szem az ajánlott napi adag.Kismamák is beszedhetnek ugyanennyit?
2012. máj. 21. 18:36
7/7 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok, beszélni sem tudtam tegnap. Homeogene9-et vettem, azt lehet. Már sokkal jobb, pedig csak 4 db-t szopogattam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!