A 32. hétben mik a szokásos tünetek?
eddig szinte semmi bajom nem volt...
összvissz a normális folyásom volt, néha húzódtak a méhszalagjaim amikor sokat álltam vagy sétáltam, de semmi, még hányni sem hánytam egész eddig, most meg zsibbad a lábam esténként, ver a szívem ezerrel néha, a kicsi is úgy bukfencezik, hogy néha azt hiszem ki akar jönni a hasamon át, és a derekam is fáj.
Mik azok a tünetek amik normálisak ilyen "korban" ? Nektek milyen tapasztalatok vannak e téren?
vagy ez 100%ban egyén függő?
köszi
Szia!
Én is 32 hetes vagyok! Hát sajnos ezek mind normális tünetek már! de kitartás, már nincs sok hátra! :)
A derékfájás, lábfájás, lábzsibbadás teljesen normális, nekem is mindig este van!
Nagyon durva szívverésem nekem is volt, ha ilyen van, azért mérd meg a vérnyomásod! terhesen 140/90 ig jó, a pulzus 100ig, de ha kicsit fölötte van az sem baj, hisz a szívednek most jóval több dolga van! nekem már folyásom is több van egy picivel! :( és a babám sem mocorog már olyan intenzíven, csak nyomkodja magát, meg bökdös!
ne izgulj! Boldog babavárást és szép szülést kívánok!
na megjöttem :) végig olvastalak titeket :) mindenkinek könnyü várakozást kivánok és annál könnyebb szülést. a folyásom nekem is megnött, és sajna viszket is, ugyhogy én is megyek dokihoz majd remélem nem komoly :S meg vagyok ijedve :( de olvastam hogy ilyenkor szinte majdnem minden kismama elkap valami hüvelygomba szerüséget m ert kevésbbé tud védekezni a szervezet, és gyenge a hüvelyflóra vagy mi...nem értek hozzá, de doki tudni fogja remélem mi baj... aztán lehet tök normális, passz :S
én is félek a jóslóktól, de nekem még hála az égnek nem volt, igy még csak félek...ha majd lesz akkor meg is fogok ijedni, de remélem még várat magára 6-7 hetet :)
minden jót nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!