Most kaptam meg a terheléses cukor eredményét, jók az értékek?
szia én holnap megyek az eredményemért , és holnap megyek a dokihoz is, nekem azt mondta hogy 6,5 alatt legyen .
Nekem is tej , zsemle volt
Ezt majd a dokid eldönti.
Hivatalosan 7,8 mmol a szigorú határérték, de engem pont 7,1-egyel már visszafogott szénhidrát diétára utasított a doki.
Hallottam olyat is, akit 7 fölött már 180 CH-ra küldtek, meg olyat is, akinek 7,3-ra csak legyintett a doki, hogy "jó az"...
Azzal minden esetre nem ártasz, ha elhagyod a felesleges szénhidrátot, de várd meg, mit mond az orvosod. Talán itt más szempontokat is még figyelembe fog venni a vérképed alapján, esetleg a vese és májfunkciót, vagy mást, vagy testsúlyt, vagy hajlamossági tényezőket a diabeteszre, és az alapján eldönti, mi a legjobb NEked.
Húha, most látom, hogy nem cukrot ittál.
Csak annyit olvastam, hogy 120 perces, és az mindig a cukros szokott lenni.
A zsömlés meg elvileg 60 perc. No 120-as zsömlésről még nem hallottam, de agy viszont soknak tűnik, mert a zsömlés az sokkal enyhébb terhelés, mint a 75g cukor.
No de várd meg a dokit, továbbra is ezt mondom...
előző
én eleve úgy mentem , az orvos mondta hogy vér,vizelet vétel előtt 1órával egyek zsömit,1pohár tej.
Még meg is kérdezték hogy úgy csináltam e mielőtt levették a vért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!