Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
2 éve szedek tablettát. 3 napja állandoan ennem kell sokszor pisilek éés a bimbom nagyon érzékeny nagyon szeles vagyok és az alhasam is fáj 2 hete voltam nődokinál általános vizsgálaton de nem látott semmit! jövöhét vasárnap kell megjönnie.
2012. máj. 19. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy tesztet csinálnék a helyedben, tleg... ha kimaradtak tabik, akkor van esélye...
2012. máj. 19. 23:40
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a rendes kommentet
2012. máj. 19. 23:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehetsz. 18 éves és 31 hetes kismama vagyok. Nekünk állandó tabletta szedés melett jött össze. Mindenképp csinálj tetsztet. :)
2012. máj. 20. 00:17
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :) mindenképp csinálok!
2012. máj. 20. 08:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Milyen tabit szedsz? Csak mert ha azt, amire gondolok, akkor elég valószínű. Bár az állandó evés nem feltétlenül a terhesség jele (én pl menszesz előtt mindig falósabb voltam mint utána). Ha ilyen mingyá meg jön érzés van a hasadban akkor az már a terhesség egyik "tünete" (de utálom ezt a szót), és a mellbimbód érzékenysége is utalhat erre. Én mondjuk jövőhét vasárnap utáni kedden tesztelnék egyet reggel, az már elég biztos időpont arra, hogy kiderülhön, hogy igen-e vagy nem.

Te mit szeretnél? Terhes? Nem terhes?

2012. máj. 20. 09:06
 16/17 anonim ***** válasza:
egy het mulva kene megjonnie, tehat tuneteket nem erezhetsz...plane nem 3 napja.
2012. máj. 20. 12:06
 17/17 A kérdező kommentje:
Yadine-t szedek! háát nem tudom mert még tanulok én is a párom is egyetemen egy biztos ha az lennék se ölném meg! :)
2012. máj. 20. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!