Lernen kérdése:
Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
10 napja késik a menstruációm!! Ennyit nem nagyon szokott késni!! Szerintetek lehetek terhes??2011. jan. 10. 14:13
1/15 anonim válasza:
Akár terhes is lehetsz! Mivel nincsen röntgen szemünk, vegyél egy tesztet, ami már a délutáni vizeletből biztos eredményt mutat!
2/15 anonim válasza:
Ha voltál férfival az elmúlt 2-3 hétben védekezés nélkül, akkor van rá esély.
De a teszt a tuti!
3/15 anonim válasza:
Ez a kérdés inkább a teherbeesés kategóriába tartozik.
Persze, hogy lehetsz, de más oka is lehet.
4/15 A kérdező kommentje:
Már 12 napja nem jött meg már szinte biztos hogy az vagyok szerintem!!
2011. jan. 11. 17:17
5/15 anonim válasza:
Csináltál már terhességi tesztet? Ha nem: DM-ben is lehet kapni, ha nem akarsz gyógyszertárban venni.
6/15 anonim válasza:
Ha 12 napja késik, akkor nem kell megvárnod a reggelt, napközben is csinálhatsz tesztet, ami megbízható eredményt hozhat.
Én a Rossmnannban kapható Lilly tesztet ajánlom. Abból vedd meg a két darabosat, hátha rossz az egyik /igaz, nálam még nem volt hibás ez a teszt.
Minél előbb derítsd ki, hogy mi miatt késik!!
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2011. jan. 12. 15:00
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, vettem tesztet és kijött a két csík! De szerintetek az baj ha csak halványan jött ki? Vagy az csak azért lehet mert még csak kb. 3 hetes lehetek?
2011. jan. 14. 21:58
10/15 anonim válasza:
Elvileg már erősebben kellene látszódnia. Nekem menstruáció előtti napon volt halvány, rá pár napra már sötét mindkét csík.
Akkor is az a legbiztosabb, ha minél előbb elmész dokihoz!
Azt még nem is kérdeztem: terveztétek a babát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!