A beágyazódás 7-10 nap ugy olvastam! és mi a párommal a menzeszem elött 4 nappal voltunk együtt. Igy lehetek terhes? 4 nap mulva meg jött. Még beágyazódhat?
Kicsit felvilágosítalak:
Nos mensi elött azért nem valószínű a teherbe esés,mert a mensi mi is?A méhnyálkahártya fokozatos leválása és távozása.Vagyis nincs sem ideje sem alkalmas helye beágyazódni a sejtcsomónak.A méhnyálkahártyának bizonyos vastagságúnak kell lennie a sikeres beágyazódáshoz.
A beágyazódás folyamata valóban 7-10 nap szokott lenni,na de nem mensi elött kell próbálkozni!
Ciklusod középidejében van peteérés,akkor kell akciózni,így a 7-10 napos beágyazódási szakaszra van elég idő és van megfelelő nyálkahártya is.
Ha megtermékenyülsz ciklusod közepénél,akkor az esedékes mensi idejében megtörténik a beágyazódás,és elmarad a mensi.
Hozzáteszem ez csak általánosságban van így van akinek késöbb van akinek elöbb van peteérése.
De mensi elötti aktusból nem lesz baba,hiszen a spermának is idő kell míg eljut a petesejtig,de a mensi miatt nincs is érett petesejt,éa ahogy írtam,még ha lenne is petesejt,beágyazódni nem tud.
Bocsi,hosszú lettem:))
38 hetes kismami.
Ráadásul pontosan meg is jött a mensid,tehát ez most sikertelen:((
Legközelebb középidőre időzítsetek sok együttlétet.
(kismami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!