Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kötelező UH vizsgálaton...

A kötelező UH vizsgálaton csak a méhet nézik, vagy a petefészkeket is?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a babát nézik, meg a méhlepényt, köldökzsinórt meg ilyesmi, de én arra lennék kíváncsi, hogyha mondjuk ciszta lenne a petefészkemben, akkor kiderült-e volna ilyen vizsgálaton. Olyat hallottam, hogy mondjuk miómát találtak a méhben (szerencsére jól végződött a dolog), de mi a helyzet a petefészekkel?

2012. máj. 19. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez orvos függő is.
2012. máj. 19. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem az utolsó viziten volt cisztám a petefészkemben.

Amikor mentem a pozitív teszttel, nem nézte csak a méhem, a petezsákocskát méregette.

Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy az nem fontos, csak a terhességgel foglalkozunk. Talán mert a ciszta terhesség alatt elmúlik...nem tudom.

Remélem segítettem.

2012. máj. 19. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Klinikán mindig nézik. A leleteimen is rajta van.
2012. máj. 19. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudod miért nézik? Mert a méhen kívüli terhesség miatt alaposan átvizsgálják azokat is és a hasüreget is (legalábbis a környéket). Az én orvosom legalábbis nagyon alapos volt és mivel volt először egy kis cisztám, addig nézte, amíg fel nem szívódott.

De ha ez aggaszt, kérd meg, hogy nézzen rá!

2012. máj. 20. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!