Ugye nem lehet rubeolás a 23 hónapos kisfiam, ha megkapta az összes kötelező védőoltést?
Figyelt kérdés
Ma reggel a kisfiamnak pirosas kiütések voltak az alkarján és a lábán, hőemelkedése is volt, illetve magduzzadt az egyik nyirokcsomó az arcán. A gyerekorvos szerint ez valami vírus lehet. Csak azért aggódok, mert kistesóval probálkozunk és a napokban van peteérésem, és nehogy veszélyt jelentsen ránk.2012. máj. 4. 22:44
1/4 A kérdező kommentje:
nem arcán, nyakán
2012. máj. 4. 22:44
2/4 anonim válasza:
Te nem voltal meg rubeolas gyerekkorodban? Ha atestel rajta, akkor nincs gond. Egyebkent az oltas ellenere is van, aki elkapja ezeket a betegsegeket, max gyorsabb lefolyasuak.
3/4 anonim válasza:
Akár lehet az is, de azt hiszem most az a legfontosabb hogy a fiad rendbe meggyógyuljon, és vele kell most foglalkozni, nem második babának agyalni, ha félsz hogy fertőz a fiad, és elkaphatod
Eltoljátok egy hónappal a baba projektet, most a fiad a legfontosabb!
Olvasd vissza a kérdésed. Érdekes hangvètelű, mintha a baba összehozása lenne most a fő szpont, és az nem is érdekel hogy a fiad hogy van.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves második! Visszaolvastam az írásom, nekem nem tűnik úgy, hogy csak a 2. babán aggódok. Másrészt, amióta beteg azóta nem is voltunk együtt, mert csak is a kisfiammal foglalkoztam, de lehet, hogy már össze is hoztuk a 2. babát, emiatt aggódtam, de mindegy is! A kioktatást tartsd meg magadnak!!
2012. máj. 5. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!