Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesek vagyunk. Normalis...

6 hetesek vagyunk. Normalis az h meg most is vannak(neha) mensi szeru hasi fajasaim meg neha eg a pete feszkem?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 23. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
szia.,.én holnap leszek 6 hetes..nekem is szokott lenni..lécci irj hogy te miket érzel..mekkora a babod?csak hogy én is megynugodjak..és amugy is szivesen beszélgetnék egy korterhes kismamával:)vagy vegyél fel msn-re..nikianya18@citromail.hu
2008. ápr. 23. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális én is éreztem ilyeneket a 10. hétig, valaki tovább is, úgyhogy nyugi!Ilyenkor már elkezd változni a méh forméja, nagysága.Nyugi!

21 hetes kismami

2008. ápr. 23. 14:12
 3/4 anonim válasza:
Szia. Én most 18 hetes vagyok és nekem még most is kb. heti rendszerességgel megvan ez az érzés. Kellemetlen, mindig megijedek, de nem nagyon tudok mit csinálni vele. Bízom benne, hogy a "helycsinálást" érzékelem így. (Egyébként vékony alkat vagyok, szerintem ennek is betudható.)
2008. ápr. 23. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia

Ne izgulj normalis teljesen,legalabbis En ezt tapasztaltam,es olvastam is sok helyen.Nekem kb.a 10 hetig volt ilyen erzes,de ahogy az elottem iro is irtam azert nekem is elofordul meg mindig mensi erzes.

Gratulalok a babahoz

21 hetes kismama

2008. ápr. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!