Bőrkeményedés szerű valami a mellbimbón?
Figyelt kérdés
A mellbimbómon pár hete folyamatosan bőrkeményedés szerű valami van.Hetente le is jön,de fáj eléggé.Piros az egész bimbó és sokszor ég is,mert nagyon száraz.Mi lehet ez?Valami krém rá? 20hetes vagyok most épp2012. máj. 17. 20:19
1/5 anonim válasza:
Előtej. Jön egy minimális, majd "beszárad". És főként zuhanyzás vagy fürdéskor kiázik, majd törölközéskor ledörzsölődik.
2/5 anonim válasza:
Ja, nem kell vele semmit sem csinálni.
3/5 A kérdező kommentje:
De ilyen korán?Mert amúgy tényleg ott jön le nehezebben,ahol a bimbó közepe van.
2012. máj. 17. 20:39
4/5 A kérdező kommentje:
De fáj ha jön le,mert beakad a felsőbe és elkezd égni.
2012. máj. 17. 20:40
5/5 anonim válasza:
Ez teljesen egyéni, hogy mikor. Nekem harmadik terhességnél van először, eddig nem volt. Mondjuk nekem nem fáj, vagy ilyesmi.
Melltartó alatt van napközben, és egyáltalán nem zavar.
Szerintem ne dörzsölgesd le direkt, el tudom képzelni, hogy akkor fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!