Mitől lehet ez a mellbimbón?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok és pár napja észrevettem, hogy a bimbóudvaron lóg egy kis bőrdarab. Olyan mintha felvállt volna belőle egy pici darab. Nem tapasztalt más ilyet?2012. máj. 8. 08:10
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, ugyanaz-e, de nekem apró anyajegy szerű bogyók vannak mindenfelé, mostanában nőttek ki, és a mellbimbón is van belőle.
2/8 anonim válasza:
szia! bár én még csak a hatodik hónapban vagyok, de szintén ez a helyzet velem is. és gondolj bele.. nekem nem is a bimbóudvaron, hanem konkrétan a mellbimbómon van egy ilyen, elég viccesen néz ki és nem értem az mikor, hogyan került oda. egyszer csak lett, de őszintén remélem, hogy valamikor el fog múlni. a sok szokatlan dolog mellett ez már igazán eltörpül.
3/8 anonim válasza:
Ja, azt nem írtam, második kommentelőről jutott eszembe, hogy ami a bimbón/udvaron van, asz szoptatás közben "leolvad" onnan. A többi helyről (has/mell) viszont nem nagyon múlik el. Őszintén szólva én csináltam olyat, hogy amikor jól kiázott a bőr fürdés után, ami nagyon zavart, azt lecsippentettem, de én az ilyen dolgokban kicsit mazochista vagyok. :o) (Pl. pattanás nyomkodás stb.) SZóval nem feltétlenül követendő. :o)
4/8 A kérdező kommentje:
Olyan apró anyajegyszerűek is jöttek ki, de azok a bimbóudvar szélén. De ez másfajta. Lóg és annyira idegesít. Mindjárt elkezdek szoptatni és szeretném ha addigra eltűnne onnan. Estére megyek dokihoz, lehet hogy megmutatom neki, bár nem tudom, hogy ez az ő hatásköre-e vagy inkább bőrgyógyászáé.
2012. máj. 8. 08:38
5/8 anonim válasza:
Szerintem egy szoptatási tanácsadót hívj fel, ők még a dokinál is jobban ismerik ezeket a jelenségeket.
A www.lll.hu oldalon vannak szép számmal.
Schneiderné Diószegi Esztert személyesen is ajánlani tudom.
Írj neki, vagy hívd fel.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudnál email címet adni, mert a honlapon nem találok olyat, ami csak az övé lenne.
2012. máj. 8. 08:48
7/8 anonim válasza:
Nekem is bőrkeményedés szerű barna valami volt a bimbón.19hetes vagyok most,előző hetekben szedtem le ezt a valamit.Szerintem készül a mell a szoptatásra.Nem hiszem,hogy ezek gondok lennének.
8/8 anonim válasza:
Ilyet én még nem tapasztaltam,de nekem a bimbón szokott kis pici...,hogy is mondjam?,szemölcsszerű vagy kis dugószerű bőrdarabkák lenni,amit fürdés után,kiszoktam törölközővel dörzsölgetni.Nem díjaznám,ha szoptatásnál a gyerek megenné!
Ilyen van másnak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!