Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most hétfőn visszamenjek...

Most hétfőn visszamenjek dolgozni vagy nem?

Figyelt kérdés

Leírom a történetem és hogy miért vagyok tele kérdésekkel:

kezdem ott hogy tavaly terhes lettem de a 10.héten visszafejlődés miatt missed ab lett belőle :( én egy gyárban dolgozom sok-sok tesztgép,lcd kijelző és kábel közepette közel 4 éve.mikor kiderült a terhességem szinte azonnal kiírattam magam táppénzre utalva arra hogy szerintem a magzatra károsak azok a gépek ahol dolgozom.mégis baj lett és nincs rá válasz miért de én attól tartok hogy mivel már 4 éve ott vagyok ez már bennt van a szervezetemben.1 hétből 6 napot ott vagyok.mikor visszamentem dolgozni másik helyre kerültem de itt is ugyanolyan gépek vannak,sőt az egész gyár ilyen.mivel gyermeket tervezünk inkább örülök annak,hogy 4 éve van munkám mintsem egy nem bizonyított gondolatom miatt munkahelyet váltsak.sehol sem találok erről cikket,hogy az üzemben lévő gépek veszélyesek e korai terhesség esetén :( ma meg nem mentem dolgozni mert nem érzem jól magam.el is mentem a dokihoz aki kiírt a hétre.mivel késik a menzeszem hazafelé vettem egy tesztet és hazaérve megcsináltam és POZITÍV! :D nagyon boldog vagyok de most még korai nőgyógyászhoz mennem mert semmit nem látna.addig visszamenjek dolgozni amíg meg nem kapom a kiskönyvet? szerintetek amit ide leírtam a munkahelyemen lévő (szerintem) sugárzásveszélyről annak lehet valami alapja,vagy engedjem el magam és járjak be nyugodtan mert a missed ab nem emiatt volt?kérdeztem a nődokit nem tud választ adni és meg is értem mert több dolog miatt lehetett.pedig elégedett vagyok vele és szeretek hozzá járni.amúgy 2 műszakban dolgozom,jövő héten minden nap fél 5 kor kéne kelnem ez is aggaszt..köszönöm ha írtok :)

2012. máj. 16. 19:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

21:08-as vagyok. Szerintem jól döntöttél, én úgy voltam vele, hogy a baba mellett a munka is fontos, mert nem olcsó mulatság gyereket vállalni, kellett a pénz is. Igaz, az én munkakörülményeim jók voltak, egyedül a stressz volt átlagon felüli, de úgy is megpróbáltam addig dolgozni, amíg tudtam (szülés előtt 6 hétig).

Szerintem várd ki amíg a nőgyógyászhoz el tudsz menni és lát valamit, s ha akkor úgy gondolod, menj táppénzre.

2012. máj. 17. 14:20
 12/12 A kérdező kommentje:
igen így lesz és köszönöm a segítségeket még egyszer így ismeretlenül :)
2012. máj. 17. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!