Mizuzizu92 kérdése:
Az úgy jó hogy érzem hogy a baba mozog kemény is a hasam olyankor és fáj ahogy érzem hogy mozog?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 15:10
11/15 A kérdező kommentje:
ez nem neked szól kedves utolsó :) le írtam értelmesebben :)
2012. máj. 16. 16:52
12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem bunkóskodni akar senki, csak már tettél fel pár kérdést és mindegyik kicsit kesze-kuszára sikeredett. Meg zavaró úgy olvasni, hogy hosszúak a mondataid és egyetlen vesszőt sem használsz. Valószínűleg ezért írják oda szinte minden kérdésedhez, hogy értelmetlen.
ugy hogy ezt nem tudom hova tenni
már leírtam van aki érti és annak szívesen olvasom a válaszát !
2012. máj. 16. 16:58
13/15 anonim válasza:
Jaj, hát ezt meg már én nem tudom hová tenni. De mindegy is, csak gondoltam írok egy kis segítséget ahhoz, hogy ne legyenek félreértések a későbbiekben, hiszen elég sok kérdéseddel és válaszoddal lehet találkozni az utóbbi időben az oldalon és már többen megjegyezték, hogy értelmetlenek. És azért tűnnek annak, mert csak úgy egymás mellé zúdítod a szavakat (sokszor helyesírási hibákkal) vesszők nélkül. Ennyit akartam. És azért tettem hozzá, hogy nem bunkóskodás, hogy ne vedd zokon, ha valaki értelmetlen jelzővel illeti az írásaid!!!
14/15 A kérdező kommentje:
hát ezen a regisztrációban nem nagyon találkoztam ilyennel ! talán azért , mert ez az oldal azért van hogy kérdezzünk !
Nyilván mivel nem úgy irtatok miért venném annak ?
Nem értem de a helyes írásom hogy is jön ,az én hasfájásom hoz? létszíves arra válaszoljatok .
Aki nem érti , ne kommentáljon nem ennyi !
Köszönöm szépen!
EZT NEM NEKTEK ÍRTAM EDDIGI VÁLASZOLÓK !
2012. máj. 16. 17:11
15/15 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm szépen :)igyekszem oda figyelni :) !
2012. máj. 16. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!