Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az úgy jó hogy érzem hogy a...

Mizuzizu92 kérdése:

Az úgy jó hogy érzem hogy a baba mozog kemény is a hasam olyankor és fáj ahogy érzem hogy mozog?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 15:10
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
27 hkm voltam :) :(
2012. máj. 16. 15:11
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Jól megcsűrted csavartad...:)

Egyébként igen az a normális,az úgy jó.

2012. máj. 16. 15:11
 3/15 A kérdező kommentje:

igen most hogy vissza olvastam rájöttem :) és az ugy mond a kötelező sétán vagyok ,meg kell álljak mert beszúr a hasam , közben megfájdul a derekam ?

Még jó hogy a vőlegényem jön velem esténként sétálni mert belé tudok kapaszkodni !

2012. máj. 16. 15:14
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen, a magzatmozgások járhatnak fájdalommal, keményedéssel. Simogasd meg, beszélj hozzá, próbálj relaxálni!
2012. máj. 16. 15:21
 5/15 A kérdező kommentje:

jaj az én kisfiamat én simizgethetem csak akkor van nyugi ha apa puszija simizi és beszél hozzá . örülök hogy ez természetes . köszönöm a válaszokat nektek :

de mikor a párom szól h rúgd meg anyát természetesen megteszi a kis mazsola <3

2012. máj. 16. 15:27
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
ez elég értelmetlen volt...
2012. máj. 16. 16:05
 7/15 A kérdező kommentje:

semmi értelmetlen nem volt ebben nyilván ha a kis fiam ról beszélek fiam lesz !

Meg hogy fája a hasam ha mozog és feszül és hiába simizem csak akkor nem mocorog úgy ha az apja simogassa beszél hozzá és puszilja a hasam !

Persze ha a párom mondja hogy rúgd meg anyát akkor jól megrugdoss.

nem értem semmi értelmetlen nem volt ha meg nem érted akkor sajnálom :) van aki érti :) (persze nem bunóskodni akartam)

2012. máj. 16. 16:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bunkóskodni akar senki, csak már tettél fel pár kérdést és mindegyik kicsit kesze-kuszára sikeredett. Meg zavaró úgy olvasni, hogy hosszúak a mondataid és egyetlen vesszőt sem használsz. Valószínűleg ezért írják oda szinte minden kérdésedhez, hogy értelmetlen.
2012. máj. 16. 16:43
 9/15 anonim ***** válasza:

én se bunkóskodni akartam természetesen

de a kérdésedet fogalmazhattad volna érthetőbben ennyi :)

2012. máj. 16. 16:44
 10/15 A kérdező kommentje:
egyébkénk ki monda h itt búnkóskodik bárki is ?
2012. máj. 16. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!