Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hascsikarós érzés a joslófájás?

Hascsikarós érzés a joslófájás?

Figyelt kérdés
olyan mint hasmenés előtt. nagyon fáj,görcsölök. Már egy hete ez megy. 34hetes vagyok.

2012. máj. 16. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

miért ide írod a bajod és osztod ki azokat, akik szerinted nem jól válaszolnak ahelyett. hogy orvoshoz mennél?

nem kicsit gusztustalan ez a viselkedés.

2012. máj. 20. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Jajj ne tépjétek már egymás haját! Amit itt ketten műveltek az a durva! Lehet normálisan válaszolni egy kérdésre, ami lehet hogy van akinek tök alap, de másnak meg lehet, hogy borzasztóan ijesztő! A hascsikarás mellesleg nem a belekben szokott lenni, hanem a végbél környékén, mert görcsös perisztaltikai működés van, ami IGEN, olyasmi helyen van, ahol a babának ki kéne jönnie csak épp más csatorna és más nyílásban végződik. Próbáljunk már egy kicsit megértőbbek lenni egymással!

Kérdező! Próbáltad azt, hogy a görcs jelentkezésekor beülsz egy kád meleg vízbe? Ha elmúlik akkor nincs baj!

Amúgy nézz utána, hogy milyen is az a jóslófájás: google-->jóslófájás tünetei, és már többet tudsz meg!

Ha meg nem érzed úgy, hogy normális lenne, ami történik veled, akkor nyugodtan kérdezd meg a dokit, nem fog hülyének nézni, mint itt egyesek, pedig ő aztán tényleg jobban tudja, és hidd el, segíteni fog!

2012. máj. 20. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

kedves médea, én csak egy választ írtam, amit gondoltam az egészről. a többi válaszadó nem én voltam.

szerintem azok is értékes tanácsokat próbáltak adni, akiket a kérdező csúnyán kiosztott.

2012. máj. 20. 20:04
 14/14 mizuzizu92 ***** válasza:
0%
De azt mindenki tudja hogy ha egy nőnek olyan fájdalmai, vannak a legtöbb ingerült kicsi megértés a kérdező felé .
2012. máj. 21. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!