Hascsikarós érzés a joslófájás?
miért ide írod a bajod és osztod ki azokat, akik szerinted nem jól válaszolnak ahelyett. hogy orvoshoz mennél?
nem kicsit gusztustalan ez a viselkedés.
Jajj ne tépjétek már egymás haját! Amit itt ketten műveltek az a durva! Lehet normálisan válaszolni egy kérdésre, ami lehet hogy van akinek tök alap, de másnak meg lehet, hogy borzasztóan ijesztő! A hascsikarás mellesleg nem a belekben szokott lenni, hanem a végbél környékén, mert görcsös perisztaltikai működés van, ami IGEN, olyasmi helyen van, ahol a babának ki kéne jönnie csak épp más csatorna és más nyílásban végződik. Próbáljunk már egy kicsit megértőbbek lenni egymással!
Kérdező! Próbáltad azt, hogy a görcs jelentkezésekor beülsz egy kád meleg vízbe? Ha elmúlik akkor nincs baj!
Amúgy nézz utána, hogy milyen is az a jóslófájás: google-->jóslófájás tünetei, és már többet tudsz meg!
Ha meg nem érzed úgy, hogy normális lenne, ami történik veled, akkor nyugodtan kérdezd meg a dokit, nem fog hülyének nézni, mint itt egyesek, pedig ő aztán tényleg jobban tudja, és hidd el, segíteni fog!
kedves médea, én csak egy választ írtam, amit gondoltam az egészről. a többi válaszadó nem én voltam.
szerintem azok is értékes tanácsokat próbáltak adni, akiket a kérdező csúnyán kiosztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!