Nagyon inaktív, keveset mozog tegnap óta 37+5 hetes pocaklakóm, lehet valami baj, vagy csak ez a változékony időjárás kavarhat be nála?
Tegnap voltam NST-n, ott is alig akart mocorogni (mondjuk utána beindult, meg előtte is mozgott még azért rendesen), és volt egy szívhang esés is pár másodpercig.
Az orvos csinált áramlás vizsgálatot emiatt, de minden rendben volt, illetve azt mondta, hogy az arca előtt volt a köldökzsinór, de az áramlás és a lepény is rendben.
Utána délután és estefelé is mocorgott, de közel nem olyan intenzitással, mint szokott, vagyis inkább nem olyan sokat.
Ma pedig délelőtt 10-ig szinte meg se mozdult, csak nagy noszogatásokra, és azóta is inkább pihen.
Nem szoktam számolgatni - mert eddig nem is volt rá szükség - de most a napi 10 mozgás már megvolt, de azért aggódom, mert 3 napja még ennél sokkal aktívabb volt.
Nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e orvoshoz rohangálnom most, hogy tegnap még minden rendben volt az ultrahangon is, és végülis a 10 mozgás is megvolt tegnap is, meg ma is, vagy még így is lehet valami gond, és jobb, ha elmegyek megnézetni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Sziasztok,köszönöm a válaszokat,végül nem mentem dokihoz,mert délután is volt mozgolódás,csak kevesebb.
Második válaszoló:első baba lesz?Nekünk kislányunk lesz,már van egy két éves fiunk is,aki már várja a tesót.Sokat keményedek,sok a jósló már jó ideje,a fiamnál ilyenek egyáltalán nem voltak.De folyás az nincs,csak már picit nehéz így a vége :).
Nekem biztosan császárom lesz,sajnos más lehetőség nincs, a méhszáj is zárt még teljesen. Neked viszont akkor szépen halad a dolog:).Gondolom már nagyon izgatott vagy a szülés miatt,könnyű és gyors szülést kívánok neked.Megkérdezhetem hol fogsz szülni?És mi lesz a neve a leányzónak (ha nem titok)?Mindennel kész vagytok már a baba fogadására?
Szia!
Nem, csak tegnap nagyon rosszul voltam egész nap, azt hittem én is, hogy mehetünk a kórházba, de mára mintha elvágták volna, a ctg-n se sikerült egy fél fájást se produkálnom :) viszont ma már mozog rendesen a pici, úgyhogy mostmár biztos, hogy az idő volt a gond.
És te hogy vagy?
Szép neve lesz nagyon a lányodnak!
Program császárom lesz egyébként - elvileg - de ha hamarabb beindul, akkor is műtenek, csak persze korábban. 1-ére vagyok kiírva hivatalosan, és a császár, ha addig nem történik semmi, 30-án lesz, szóval nem sokkal korábban.
Hűha ilyen méhszáj értékkel te már nagyon a finishben vagy...ha azóta még egyben vagytok :).
Nekem azért lesz biztosan császár, mert az előző is az volt, és már vékony a hegem. A csajszink neve Maja lesz.
Jó babázást, és mégegyszer könnyű szülést neked, és persze sok boldogságot a picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!