Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami jó tippetek,...

Van valami jó tippetek, valami kaja, vagy tea vagy bármi ami enyhithetné az egésznapos hányingerem?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:

én ha már nagyon nem bírom akkor iszok pár koryt kólát, az eddig bejött ideig-óráig.

Meg állítólag a gyömbér is jó,ezt még nem próbáltam.

2012. máj. 16. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Cukros tea, kóla, 7up,Fanta....
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem igaz hogy kevés ideig volt hányingerem, de amikor volt akkor háztartási kekszet ettem, kefírrel. Mindig reggelente volt hányingerem, és mikor ettem egy maroknyit a kekszből és egy kis dobozos kefírt hozzá, elmúlt.

4/9 anonim ***** válasza:

engem jól lehurrogtak egyszer, amikor a kólát javasoltam. hideg, szénsavmentes kólát. ki kell belőle keverni a szénsavat, mert az csak büfögtet, így ettől is jöhet az inger. rengeteg hideg víz, a meleg teától csak még jobban hányingered lesz. és próbálj meg enni gyakran valami könnyű kaját, pl. pirítós kenyeret vajjal, banánt, ilyesmiket.

jobbulást!

25 hkm

2012. máj. 16. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem volt egy bevált trükköm. Minden este az éjjeli szekrényre készítettem pár szem sós kekszet. Reggel, amikor felébredtem, még az ágyban fekve megettem.

Nem volt bajom egész nap.

2012. máj. 16. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a cola vált be.38hkm
2012. máj. 16. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Őszinte legyek, nekem semmi nem vált be. Ez a harmadik terhességem, de megint csak "fogyozóm" az elején. Az elsővel 7 kilót adtam le az első trimeszterben, a másodikkal 5 kilót, most vagyok a harmadikkal 8.hét+5 napos, már -5kilónál tartok a 6. héttől számítva :-(

Egyszerűen nem tudok kajára nézni. Egy-két pirítóst tudok leerőszakolni, de még az is nehéz. És csak a sima jó hideg vizet. Minden mástól böfögök, öklendezek, rosszabb esetben ki is hányom :-(

Szedek terhesvitamint, legalább az legyen bennem, ha már sem gyümölcs, sem zöldség nem megy le.

De már csak pár hét, ez tartja bennem a lelket.

2012. máj. 16. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Borsosmenta tea nagyon jó volt nekem!
2012. máj. 16. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Coca-cola. Nem light, hanem a sima. ( amúgy nem szeretem de csak ez vált be )
2012. máj. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!