Baj, ha már nincs hányingerem? 5 hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
Még orvosnál nem voltam,de számításaim szerint 5 ketes terhes vagyok.Már a 9.dpo.napon pozit teszteltem 25-ös tesztel és már akkor is volt hányingerem,amik egyre erősödtek,de most egy pár napja nincs semmi,csak néha görcsölgetek.Valami baj lehet,hogy ilyen gyorsan eltűnt a hányinger?Nagyon aggódom,mert sokat vártunk erre a babára!2012. ápr. 15. 12:19
1/10 anonim válasza:
Meg akar vissza is johet. :-) nekem mindket babanal a 7-8. het kornyeken kezdodott es kb a 12-14. hetig tartott. De van, akinek egyaltalan nincs hanyingere. Emiattne aggodj. :-)
2/10 anonim válasza:
majd lesz :P nekem sem volt hatodik hetig utana meg , pff most vagyok a 9ik hetben de mar nagyon nehezen birom csak kekszen meg vajaskenyeren elek, semmit nem tudok megenni es mar kicsit nehez igy , de azert remelem neked jobb lesz... boldog babavarast
3/10 anonim válasza:
MÁR nincs?! Majd lehet még, általában 6-7 héten jön elő durván.
4/10 anonim válasza:
az előző menstruációtól számítottad?
5/10 anonim válasza:
Szia.Én is 5 hetes vagyok(de jó ez leírni):DDD,de nekem még semmilyen tünetem sincs azon kívűl,hogy nem szabad hírtelen mozdulnom,mert akkor belenyilal a pociba.
6/10 anonim válasza:
Nekem 6.heten kezdődött aztán a 11.hétig végig szenvedtem vele.örülj neki hogy nincs de ez sajna nem azt jelenti hogy már nem is lehet
7/10 anonim válasza:
Ami késik, nem múlik! Bár, lehet, hogy Te a szerencsések közé tartozol, akiket elkerül a rosszul lét! Baj nem hinném, hogy lenne, azért mert nincs hányingered! Az is normális lehet, mint az, hogy hánysz egész nap! Mindenkinek másként reagál a szervezete a hormonális változásra!
Hát én a 6. héttől kezdődően szenvedek, az ébren töltött idő minden pillanatában! Hányinger, émelygés nagyon durván, gyomorégés, ételundor! Most kezdem a 11. hetet, nagyon remélem, hogy hamarosan elmúlik, mert már nagyon ki vagyok!
Jó babavárást!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de mégis úgy érzem,hogy baj van,mert már nem fáj a mellem se.
2012. ápr. 16. 08:52
9/10 anonim válasza:
Menj el dokihoz, ha baba van, azt már látni fogja, meg persze azt is hogyha valami nincs rendben! Majd írd meg mi volt!!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Voltam orvosnál 5+0 hetes terhes vagyok,és 6 mm petezsák volt látható.Jövőhét csüt.kell visszamennem.
2012. ápr. 16. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!