Nektek mit szóltak a szüleitek hogy nagyszülők lesznek?
Figyelt kérdés
Sztorik?Hogy mondtátok el nekik?Reakció?2012. máj. 16. 10:56
1/4 anonim válasza:
Hosszú évek óta vártunk rá, így nagyon örültek.
Viszonylag hamar megtudták, mert inszemes baba volt.
Első unoka mindkét részről (azóta született még 3).
Simán telefonon mondtuk, aztán személyesen örömködtünk.
2/4 anonim válasza:
hűha.. :) anyósom rettenetesen örült, potyogtak az örömkönnyei, nem győzött ölelgetni és gratulálni. apukám kicsit nehezebben fogadta, mert szerinte 48 évesen (én 21 vagyok) ő még fiatal nagypapának, ráadásul a felesége jóval fiatalabb nála, most akarnak második babát, erre én előbb lettem terhes, mintsem ő kétszeres apuka.. gondolhatod :D kezdi emészteni már, örül. vett már kis apróságokat is a bébinek, jól is esett tőle. anyukámmal nem tartom a kapcsolatot, ő úgy gondolta, hogy kizár az életéből. hiába nyitottam felé többször is, semmi reakció. írtam neki, hogy nagymama lesz, megírtam azt is, hogy megtudtuk, hogy kisfiú, közöltem mikor fog megszületni (épp anyukám szülinapjára vagyok kiírva), gondoltam ez talán meghatja, de nem. így hát nem tudom ő mit szól, de mindenki más nagyon örül nekünk :)
3/4 anonim válasza:
Anyukám örült. Apu azt mondta, hogy minek még nekünk gyerek, ráértünk volna még... :S Sógornőm viszonylag örült, bár szerintem irigy volt. Férjem mamája elpityeredett, megölelt, megpuszilt.
Egyszerűen közöltük, hogy mivel gyermeket szerettünk volna, nem védekeztünk, és sikerült.
Azóta már lassan 8 hónapos lesz, apu is odáig van, mindig mondja, hogy "kis tündére papájának" :)
4/4 anonim válasza:
Mindkét oldali család nagyon-nagyon örült!Anyukámék a pozitív teszttől,a férjem szülei az első orvosi-megerősítéstől(és uh.fotó)tudták.Mi "szolgáltattuk" mindkét oldalról az első(és bár szülő-korban levő testvéreink vannak)a második unokát is! :) Apukám mentős,ezért aktív szerepet vállalt,pl.laborba mindig ő vitt,és egy kollegája anesztes-doki csinálta a spinális érzéstelenítésemet(előzetes méh-műtét miatt).Anyósom gyerekosztályon dolgozott,így a csecsemősöket ismerte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!