Létezhet, hogy 1 hét alatt a petezsák 3-szorosára nő?
Figyelt kérdés
8 hetesen 15*14 mm-t mértek,most 9 hetesen 46*18 mm.Most a crl 23 mm.Nem lesz baj ugye?2012. máj. 15. 15:04
1/3 anonim válasza:
sztem ebben az időszakban nagyon gyorsan nő. nekem 6 és fél hetesen petezsák volt meg egy 6cm vizhólyag (ciszta). 3 hét múlva pedig egy kész baba piciben és eltűnt a ciszta..szval sztem ez nem lehet pobléma.
2/3 Anita8401 válasza:
Nekem 3 hetesen nem látszott semmi csak a méhnyálka megvastagodás aztán rá 3 hétre láss csodát nem hogy egy de két petezsákot is láttunk az UH-n és már a szívük is vert szépen :) úgy hogy szerintem ez normális gyorsan nőnek az első 12 hétben :)
12hkm
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. máj. 16. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!