17mm- es petezsák üresen 5+1 hetesen renben van ez így?
Figyelt kérdés
Veszélyeztetett terhes vagyok, mert volt már eg vetélésem. Feszívodott az embrió, így műtét lett a vége. Kaptam utrogestant ( napi 3 ). Nem szeretném ha megint előfordulna. Egy héttel ezelőtt 2 mm- es volt a petezsák.2012. máj. 11. 07:07
1/6 anonim válasza:
Ha a petezsák nő az jó jel. Velem sajnos 3 szor fordult elő vetélés Kétszer felszívódott egyszer meg kipottyant magától. Szerintem a legközelebbi ultrahangra ha mész akkor már látni fogja rendesen.
2/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen minőségű az UH. Nekem még később is, 5+4-en csak petezsák volt, egy ősrégi UH készülék van az SZTK-ban. (4 évvel ezelőtt a lányomnál is ez volt, akkor is már régi volt). Szerintem 5+1-en még a jobb se biztos hogy mutat valamit.
3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: nem kaptál az első vetélés után valamilyen gyógyszert, hogy ismétlődhessen meg?
Elvileg több milliós gépekről van szó. Nagyon jó minőségü felvételeket csinál. A sírás kerülget, ha belegondolok, hogy 2 hét múlva visszamegyek és nem lesz ott semmi:(((
2012. máj. 11. 09:09
4/6 anonim válasza:
1
De én kaptam Ultrogestant 3x2 vel szedtem,de nem segített, Most is szedtem. Pihenj sokat ne idegeskedj mert akkor csak bevonzod a bajt.
5/6 anonim válasza:
Megint 1 vagyok. Elfelejtettem írni, hogy azóta 16 hetes kismama vagyok csak, hogy megnyugtassalak. És minden rendben.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nem bíztató, hogy gyógyszer mellett elmentek a babák:(...
De gratulálok, hogy most sikerült:)) boldog babavárást:)
Köszönöm a tapasztalatokat és a tanácsokat.... majd lesz valami....:)
2012. máj. 11. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!