Székesfehérváron ajanlanatok színésznőt? Ki mikor választott/fogadott szülésznőt? Hányadik hétben? 13hetes kismama
Nekem Volt a Bozsa Anikó!
a másodiknál sajnos nem ért rá, mert hosszú hétvégére ment / de előre jelezte/ és így a Bódás szilvia lett. ő ajánlotta!
Mind a kettőt szívből ajánlom neked.
ha lehet minél előbb válasz,mert meg van nekik szabva hogy adott hónapba mennyi fogadott kismamája lehet!
ha kell elérhetőség szívesen megadom+
minden kérdésdere válaszolok ha érdekel konkréten valami..
Azt elmondom, hogy kisfiam 4,5 éves Anikónál született. és 2 hete felvittük a szülészetre megmutatni neki. először. gondolkodás nélkül tudta a kisfiú nevét. Ez nagyon jól esett, hogy nem felejtette el. Rettentőn örült, hogy felvittük. visszament a szülészetre és hozott ki neki ajándékot
Anikó 2008 év szülésznője lett!
Nagyon szépen köszönöm. Nekem is Bozsa Anikót ajánlották többen is. Privibe megadnád nekem az elérhetőségét?
Tényleg oda figyelt rád? Szülés előtt hányszor találkoztál vele? Körbe vezetett a szülészeten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!