Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki Kaposvár...

Van olyan kismama aki Kaposváron szült vagy fog szülni? Fogadott orvost?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Én augusztusban fogok szülni. Van orvosom ha épp nem úgy járok mint 2008-ban. Mert akkor sajnos (vagy nem sajnos)nem tudod bejönni mert éppen akkor ment haza az ügyeletből és 6 vagy 8 óráig nem lehet nekik visszajönni a kórházba. De nekem hála isten nem volt semmi bajom ebből mert az ügyeletes doki is nagyon aranyos volt. És így nem kellett fizetnem egy árva vasat sem. Egyébként karácsony volt. És neked van orvosod és mikor fogsz szülni?
2010. jún. 2. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Szülni már nem fogok, de szültem 4-szer Kaposváron. Utoljára 1,5 éve. Mindig volt fogadott orvosom, s meg voltam elégedve. A két utolsó szülésnél szülésznőm is volt, ami majdnem jobb dolog, mint az orvos.
2010. jún. 2. 13:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Én e hónap 27-re vagyok kiírva!Ez lesz az első babám!A Bárdos doktor úrhoz járok akit dicsérnek és bízom benne,hogy minden rendben lesz,de már nagyon félek!:(
2010. jún. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!