Amniocentézis-Magzatvízvétel? Nehéz a döntés!
Rendben van, mindenképp megírom.
Ha beteg lenne a baba, én nem tartanám meg. Ettől függetlenül rettegek a vetéléstől. Ha elvetélnék és közben kiderülne, hogy egészséges lett volna....jesszus...:'(
16. héten derült ki, hogy ikreim közül az egyik baba fejében van valami tumorszerű. Persze, rögtön mondta a szonográfus, hogy kérjek időpontot tanácsadásra. Azt mondta, ha kinyitják az ajtót, menjek oda, adnak időpontot. Oda is mentem, vártam türelmesen. 3-szor nyitotta ki az ajtót a nő, háromszor odamentem, mondtam, mit szeretnék, közölte, ő még nem dolgozik. De közben a csókosokat hívogatta befele. Na, akkor nagyon udvariasab belerúgtam mérgemben és idegességemben az ajtóba, és elküldtem a nőt nagyon messzire. (kivoltam teljesen).
Rá egy órára sikerült beszélnem Hajdú Krisztina doktornővel, aki felolvastatta velem az összes addigi leletemet, és bár nem mondta ki, hogy ne csináltassam meg az amniot, mert felesleges, olyan szépek az eredményeim, de próbálta sugallni. Azt is mondta, hogy a vetélés esélye sokkal magasabb, minthogy valamelyik babám beteg legyen.
Azóta van kettő darab 1,5 éves egészséges csöppségem. Az a tumor szerű valami meg a 20. hétre fel is szívódott.
Úgyhogy hálás is vagyok a bunkó nővérnek, hogy nem adott időpontot. Innen köszönöm neki:-)
Ja, 36 évesen szültem!
Sok sikert! És ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!