Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt soproni kismamák?

Vannak itt soproni kismamák?

Figyelt kérdés
Ismeri e vki közületek Dr.Erdélyi Lajost kiváncsi vagyok a véleményére tapasztalataira,továbbá mikor van magánrendelése és hol,mennyi az ára?Mennyivel előbb kell bejelentkezni?
2012. máj. 14. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! nagyon lelkiismeretes doki, nőgyógyászaton voltam egyszer nála, de csak jót hallok róla. én mondjuk a Szilveszter Péterhez járok, így nem tudok nyilatkozni arról, hogy terhesgondozáson hogy viselkedik, de tényleg ahány emberrel beszéltem, mind azt mondta, hogy váltsak és menjek hozzá. a magánrendelését nem tudom, de gondolom nála is 8ezer ft körül mozog az ár, az időpontot pedig szerintem megtalálod a neten.

és ráérsz bejelentkezni egy héttel-10 nappal előtte. lesz időpont :)

boldog babavárást!

2012. máj. 14. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)
2012. máj. 14. 11:56
 3/4 anonim válasza:
Szia.Én csak jót hallottam róla.Most fogom majd felkeresni en is.ÁLLÍTÓLAG nagyon sok rutinja,tapasztalata van,én rosszat nem hallottam még Róla.
2012. máj. 16. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

tavaly novemberig jártam hozzá. akkor 5000ft volt a sima vizsgálat a magánrendelésén.

Többet hozzá nem megyek,az tuti.Mindig minden évben visszahív a p2-es eredménnyel is, és adni akar valami jó drága gyógyszert.És nemcsak nekem, hanem több ismerősömnek ugyanígy.

Mikor fogamzásgátlót írattam fel vele elsőre, kapásból a legdrágábbat írta fel, de nem azért, mert valami spéci igényeim voltak, meg sem vizsgált, ő ajánlotta.Más fogamzásgátló módszert meg nem akart ajánlani egyáltalán...

Rutinos öreg róka, aki az új módszereket nem alkalmazza, használja, most vagy azért, mert ragaszkodik a régi dolgokhoz, vagy azért, mert nem is ismeri őket...

Amikor még hozzá mentem, nem kellett bejelentkezni, érkezési sorrend volt, ezért célszerű volt jóval a rendelési idő előtt megjelenni...

2012. máj. 22. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!