Soproni anyukák, kismamák! Dokival kapcsolatosan kérdezhetnék? Lenne néhány kérdésem, a válaszokat köszönöm.
Erdélyi doktor magánrendelésén voltam eddig kétszer.Nem igazán volt szimpatikus, ezért hozzá többet nem szívesen mennék.Pozitívat teszteltem a napokban, melyik dokit javasoljátok?Kihez menjek el?Magánrendelésre menjek?
Fogadnak-e ígyis szívesen, ha eddig nem hozzájuk jártam?
Szia!
Én Szilveszter Pétert javaslom,nagyon normális!!! 4 évvel ezelőtt a fiamat nála szültem,most probálkozunk a következő babával-remélem hamar összejön-,nála szülök ismét!A magánrendelésére járok. :-)
és őnáluk mik a tarifák, ha lehet ilyet kérdezni?szülés, magánrendelés.
Egyébként szerintetek érdemes megfogani dokit?
Természetesen mindenkiről vannak jó és rossz véleméynek. Szilveszter doki miatt az egyik ismerősömnek ki kellett venni a méhét szülés után, nekem személy szerint semmi problémám vele. Sőt, még szimpatikus is.
Peitl-ről nem sok jót tudnék mondani, flegma, és beképzelt, de van aki őt isteniti. Hidasról sem tudok rosszat mondani, Fertőszentmiklóson van magánrendelése, de mind rendelnek a kórházban is. Karazma sajnos február elején elmegy. Nagy Bálintot is nagyon dicsérik, én jártam hozzá sokáig, de sajnos kicsit túl van terhelve, és ez most már meglátszik a modorán, ezért lecseréltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!