Soproni kismamák, változott az orvosok hozzáállása a terhesgondozáson, mióta nem lehet megfogadni őket?
Én még akkor szültem, amikor lehetett orvost fogadni. A "Hogy van?"-on és a papírok elintézésén kívül akkor sem történt semmi a terhesgondozáson. Ha ezen a hozzáálláson is változtattak, akkor az elég szomorú, de ezt azért kétlem.
Azt sem hinném, hogy vérig lennének sértve, mivel tudomásom szerint egy kivételével az összes doki támogatta, hogy ne legyen orvosfogadás. Vagy megbánták volna?
Köszi!
Első, ki nem támogatta?
Második, elárulnád, ki az orvosod?
1. vagyok
Nem szeretném leírni, hogy kiről hallottam (még privátban sem). Lehet, hogy csak pletyka és ha teljesen alaptalan, akkor senkit sem szeretnék rossz színben feltüntetni. A lényeg, hogy szerintem mindegyik doki rendes, kedves, aranyos tud lenni ha akar. Most meg pláne annak kellene lenniük, ha az ügyeleti szülésért "várják a pénzt".
(A 4. választ nem én írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!