Terhesgondozáson csinálnak uh-t?
Figyelt kérdés
14 hetesen voltam uh-n, előtte két héttel terhesgondozáson ( akkor volt uh, de még nem tudták lemérni, mert kicsi vot a feje hozzá), 29-én kell mennem terhesgondozásra, de az uh papíron az van hogy 5 hét múlva kontroll. Akkor a következő uh 18-19 hetesen lesz?2012. febr. 17. 11:46
1/5 anonim válasza:
Terhesgondozáson nem uh-znak hacsak nincs fogadott vagy magán dokid. Akkor kell menned uh-ra, amikor a papíron van.
2/5 anonim válasza:
terhesgondozáson nem csinálnak uh-t és igen ha 5 hét mulva kell controllra menned akkor igen 19 hetesen lesz a legközelebbi uhd
3/5 anonim válasza:
sajnos nem, én kivagyok miatta, hogy nem láthatom.
asszem protokoll szerint 4 UH van
12, 18, 30, 36 hetesen
4/5 anonim válasza:
Szia! Nálunk a terhesgondozáson is van UH. És jóval többször néznek meg, mint 4 alkalom.
5/5 anonim válasza:
Én az SZTK-ba járok terhesgondozásra, és mindig megnézte a doki UH-val a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!