Ha sok a víz nálam, tényleg befektethetnek a kórházba? Ott mit csinálnak? Diétára fognak? 31 hkm
A vizesedés azt jelenti hogy visszatartja a szervezeted a vizet, ez utalhat arra hogy a veséd nem megfelelően látja el a funkcióját.
Emiatt sómentes fehérjedús diétára fognak. De ezt már te magadnak is elkezdheted. Ne sózz semmit és ne is fűszerezz.
Ha szerencsés vagy akkor csak vizesedsz és ennyi. Ha nem, akkor a vizesedés mellé társulhat fokozott fehérjevizelés és magas vérnyomás-- ez már a preeclampsia jele. Ebben az esetben vagy tudják húzni a terhességedet még legalább a végéig, ha nem akkor megcsászároznak kettőtök érdekében.
Ha csak simán vizesedsz és emellett nincs más tüneted mint amit fent írtam, akkor nem fognak befektetni.
A vizesedéssel önmagában nem tudnak mit kezdeni.
Tartsd be a sószegény diétát, sétálj nagyokat, utána szépen otthon ülj le és pócold fel a lábaid.
Ráérsz majd a szüléskor bent feküdni a kórházban, ne izgulj!
Én vizesedem, és a vérnyomásom is magas, gyógyszerrel van olyan 130-140/90. Folyamatosan nézik a vizeletemet, kb 2-3 naponta, de mivel nincs benne fehérje így nekem nem kell befeküdnöm, illetve ctg-re is heti kétszer kell mennem. Viszont a dokim nem engedi majd túlhordani a babát, max 1-2 napot. Ja és mindez nekem a 34. héttől van.
Én megértelek amúgy, én sem szeretnék befeküdni, csak amire tényleg muszáj.
39 hkm
Utolsó vagyok!
Remélem is hogy nemsokára már babázhatok :)
Én összesen 10 kilót híztam mégis vizesedek. (Ebből a babát 4 kilónak saccolják) A séta nekem is nagyon jót tett, egyből lement a víz a lábamról mindig, nekem a védőnő is ajánlotta.
Én amúgy totál fűszermentesen eszek amúgy is,még sózni sem sózok, mégis előjött a probléma, úgyhogy engem diétára sem tudtak fogni.
Illetve nekem az volt inkább a probléma hogy rengeteget ittam, napi 4-5 litert és vissza kellett fognom magam max 3 literre naponta, mert az sem jó ha már ennyire sok folyadékot viszel be. Úgyhogy nálam ez a diéta nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!