Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tudnám megállapítani...

Hogy tudnám megállapítani hogy ez most vizelet vagy magzatvíz?

Figyelt kérdés

Már csak pár hét van hátra a szülésig, viszont észre vettem hogy valamitől nedves a bugyim. Állandóan amikor pisilni megyek. Érzem hogy mennem kell pisilni, de azt nem érzem amikor ez a folyadék kicsurog. Használok tisztasági betétet, és ugye így nem olyan kínos a dolog, viszont ha ez a magzat víz esetleg akkor meg szólnom kellene a dokimnak, nehogy valami baj legyen. Semmi fájdalom nincs hozzá, nem is büdös, nincs is színe...de mégis honnan tudjam hogy ez most csak pár csepp vizelet vagy már esetleg a magzatvíz? Ha a magzatvíz lehet valami nagyobb következménye ha nem veszem időben észre?

38 hkm

2012. máj. 14. 09:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad a zsepit?Szerintem is inkább zsepi,mint betét.
2012. máj. 14. 11:10
 22/25 A kérdező kommentje:
Még a betét van, mert nem telt még meg. De még ma zsepivel is megcsinálom hogy mennyi idő míg megtelik, és úgy fogom mondani a dokinak, hogy betéttel mennyi volt és zsepivel mennyi idő volt.
2012. máj. 14. 13:00
 23/25 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem ne házi praktikázz, menj el dokihoz, meséld el mi történt. Ő fél perc alatt kideríti mi az egy teszt csíkkal.

Én nem húznám az időt.

2012. máj. 14. 13:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. máj. 14. 17:13
 25/25 A kérdező kommentje:
Délutánra sem telt meg a betét, ezért kivettem, viszont a papír zsepi is csak 3-4 óra múlva ázott át. Szóval nem tudom, lehet hogy tényleg csak nekem nagyon nehéz már tartani a vizeletet?! :( De mindenképp mondom az orvosnak hogy hogy volt.
2012. máj. 15. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!