Hogy tudnám megállapítani hogy ez most vizelet vagy magzatvíz?
Már csak pár hét van hátra a szülésig, viszont észre vettem hogy valamitől nedves a bugyim. Állandóan amikor pisilni megyek. Érzem hogy mennem kell pisilni, de azt nem érzem amikor ez a folyadék kicsurog. Használok tisztasági betétet, és ugye így nem olyan kínos a dolog, viszont ha ez a magzat víz esetleg akkor meg szólnom kellene a dokimnak, nehogy valami baj legyen. Semmi fájdalom nincs hozzá, nem is büdös, nincs is színe...de mégis honnan tudjam hogy ez most csak pár csepp vizelet vagy már esetleg a magzatvíz? Ha a magzatvíz lehet valami nagyobb következménye ha nem veszem időben észre?
38 hkm
Normál betétes vagyok :)
Tampont ne! Inkább doki. Aztán legyen vaklárma inkább, de ő tud biztosat mondani. Most ezt szépen leírtam neked az előbb, mert jól megtanultam :) Aztán, ha úgy lennék most mint te, lehet én is inkább telefonálnék. :)
Majd írd meg mi lett, hátha hasznát veszem rövidesen.
én elmentem pisilni, jól szárazra töröltem magam, betettem a zsepit és vártam, mikor legközelebb mentem wc-re 30 perc múlva akkor már nedves volt....és tudtam hogy nem pisiltem be. akkor megint pisiltem, megint megtöröltem magam és újra tiszta zsepi és az megint nedves volt. jobb ez a megoldás, mert a betét beszívja de a papírzsepin a legkevesebb is látszik amiről tudod hogy nem pisi :)
ja amúgy én is mindkét kisfiamat a 38.héten szültem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!