Nem gond, hogy 17 hetesen még szinte semmi hasam nincs és nem érzek magzatmozgásokat?
Figyelt kérdés
Előző terhességemnél ilyenkor már volt pocakom és éreztem a babát. Most nagyon aggódom és olyan messze még az uh. 15 hetesen minden rendben volt. Nem vagyok egy sovány alkat, de kövérnek se mondanám magam.
A lepény most mellső fali, azt hallottam, hogy amiatt is lehet később érezni a mozgást, de pl. a barátnőmek is az volt, mégis érezte a 15. héten. Eléggé meg vagyok ijedve. :(
2009. jún. 26. 09:33
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, ne aggódj! Én is most vagyok 17 hetes, és én sem nagyon érzem még Őt, talán ritkán, de nemtudom, hogy Ő-e. Én a 12. heti UH-n voltam utoljára, és csak a 18. hetire megyek legközelebb. Ez a legrosszabb időszak. Tüneteim már nincsenek, babócát még nem érzem, de szerintem semmi gond! Sokan csak a 20. héten vagy utána kezdik érezni a babát. Szóval ne aggódj, minden rendben! Hamarosan érezni fogjuk Őket!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Csak azért aggódom, mert mindenkitől az hallom és mindenhol azt olvasom, hogy a második babát már hamarabb lehet érezni. Az első babámat 18 hetesen éreztem először.
2009. jún. 26. 12:35
3/3 anonim válasza:
Szia!Én 16+3 hetes vagyok és nem lehet észrevenni,hogy babát várok.Minden ruhám jó rám.Én sem érzem még a törpémet és még 2 hetet várni kell az uh-ra.Olyan messze van!Én is ezen szoktam gondolkodni,hogy remélem nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!