Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás folyás vérzés 21. -22....

Barnás folyás vérzés 21. -22. hét környékén?

Figyelt kérdés

Pár napja barnás folyásom van. Ezt említettem is a dokimnak most csütörtükün, aki akkor azt kérdezte, hogy normál vérzés van e. Nem volt. Azt mondta, hogy a méhlepény ha majd feljebb kerül akkor elmúlik.

A méhszájam zárt volt .

Tegnap este elkezdett valami haévány vérzés szerű kijönni belőlem. Nem görcsöltem. ma reggel átváltott megint barnás folyásba, néha meg mintha menstruálnék. Élénk piros vérzés van. 10 percenként picit görcsölök. De ettől függetlenül minden rendben.

Hívom az orvosom, csak érdekel másnak volt e ilyen.

2x2 szem magnesi citrit szedek.

2012. máj. 13. 10:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem irány a legközelebbi ügyelet.Inkább nézzenek meg feleslegesen mint hogy baj legyen.Vagy hívd fel a dokidat és ragaszkodj hozzá hogy azonnal megnézzen.Nem jó ilyennel várogatni.......
2012. máj. 13. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszhoz
2012. máj. 13. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt, és nem lett jó vége, hiába mentem azonnal dokihoz, azt mondta vérzékenyebb a méhem, szedjek rutascorbint, méhszáj zárt volt, lepényleválás nem volt. Hazaengedett magnéziummal és ágyba fekvéssel. Vissza se rendelt. Rá egy hétre a mentő vitt be, gyulladásom volt!!!azért véreztem, már nem lehetett mit tenni, kinyílt a méhszáj és a fiamat 22. terhességi hétben meg kellett szülnöm élettelen kis testét:(((((((
2012. máj. 13. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:
ucccsó nagyon sajnálom:(
2012. máj. 13. 10:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Mi is nagyon sajnáljuk, hogy egy kis odafigyelés az orvos részéről, és talán még most is élne...Orvost váltottam, júl-aug-ba kezdhetünk újra próbálkozni, sok reménnyel vagyok tele!

Remélem a kérdező már az orvosnál van, lehet gyulladás, fertőzés, leváló méhlepény az oka, de semmiképp nem normális:(

2012. máj. 13. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem is volt halvány pirosas-barnás folyás minden hónapban az egész terhesség alatt. Mindig rohantam az orvoshoz, de szerencsére sohasem volt semmi baj. A doki azóta sem tudja az okát, hogy mitől volt. Bár már amikor negyedszer voltam nála emiatt, azt mondta, hogy valószínű, hogy az én terhességem már így fog lezajlani. Szerencsére nem történt semmi baj. A kisfiam már öt hónapos, egy Tündérbogár! (Hozzáteszem, hogy szülés után két hónappal megjött a menstruációm, és azóta is minden hónapban. Én a terhesség alatti barnázást is a menstruációnak tudom be.) Kedves Kérdező! Remélem, hogy már meg is nézetted magad, és nincs semmi probléma. A legfontosabb a nyugalom, a pihenés, és hogy ne idegeskedj! Vigyázz Magatokra!
2012. máj. 13. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben veletek, írj majd!!
2012. máj. 13. 13:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem képzeld el ,az első terhességem teljesen normális volt kimaradt a vérzésem onnantol kezdve sehol nem láttam odalentről vért!!

Viszont ennél a terhességemnél katasztrófa a 20.héttől legalább 10x volt barnás vérzésem és egyszer egy erős vérzésem is ,egyszerüen nem hiszem el a mult héten is volt ,a méhszály eddig zárt voolt remélem ez most is igy van.

Holnap megyek ultrahangra és délután nőgyogyihoz is!!

a terápia erre a pihensz ,és én Magnerotot eszem !

Ja görcs az nem volt !!De természetesen azonnal hívtam a dokit minden esetnél!!

Nyugi a legfontosabb tudom könnyü mondani!!

Üdv egy 29 hetes kismama

2012. máj. 13. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Voltál dokinál? Remélem minden rendben van!!
2012. máj. 13. 15:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Sajnos elvetéltem. A babának már nem volt szívhangja. Amíg nem lesz meg a patológiai eredmény csak talélgatni tudnak, hogy mi történhetett. Az elsőp helyen az áll, hogy a 20.hetes genetikai uh.-on nem látták a hólyagtelítődést a picinél. 2 hét múlva, vagyis az elmúlt csütörtökön voltam az orvosomnál, és ő sem látta. Ezt kellett volna még a héten leellenőrizni, hogy a vese problémát ki tudjuk zárni. Ezt már a kisbabóm nem várta meg. sajnos. Nehéz most a lelkemnek, de van egy fontos vígaszom a megértő páromon kivül, hogy a 3 éves kislányom feledteti velem ezt a szörnyűséget, és sikerül hamarabb feldolgoznom. A jövőre nézve nem vetjük el a kistestvér gondolatát, de meg kell erősödnünk teljesen lelkileg. Köszönöm a sok hasznos hozzászólást. Minden jót mindenkinek.
2012. máj. 15. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!