Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gombás fertőzésem lett 18...

Gombás fertőzésem lett 18 hetes terhesen. Mi tévő legyek ellene? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kaptam rá kúpot meg krémet, el is múlt. De tegnap a nagy melegben leizzadtam, vizes lett a bugyim, és mire hazaértem már úgy tűnik késő volt, pedig egyből tusoltam. Ma reggel már viszketett. Tudtok valamilyen megoldást, hogy ha izzadok is, ne párlódjak be? Ezt szebben nem tudtam megfogalmazni, bocsánat. (tisztasági betétet használok)
2012. máj. 13. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Cseppents a tisztasági betétre 1 csepp Tihanyi levendula illó olajat. Nyugtató és fertőtlenítő hatású.

A párolódás ellen, meg gyakori betét csere.

2012. máj. 13. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem kellene tisztasági betét. Pamut fehérnemű és tiszta vizes lemosás, amikor csak van rá lehetőség. Semmi intim törlőkendő, vagy hasonló
2012. máj. 13. 09:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek mind alapvető higiéniai dolgok amit írsz utolsó. Ez alap. Nem erre gondoltam. Esetleg valamilyen "praktika", mert várandósan sokkal hamarabb elkapja az ember sajnos.
2012. máj. 13. 09:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Tisztasági betétet sem mindig használok. Tegnap pl. nem, és így is.... Nem tudom mi lenne az okosabb?
2012. máj. 13. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem alapvető neked mégsem, hiszen írtad, hogy tisztasági betétet használsz. Nem kellene.
2012. máj. 13. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem azóta nincs ilyen panaszom, amióta anionos tisztasági betétet használok. (flavintól rendelem, nem olcsó sajnos, de nagyon elégedett vagyok vele)

30 hetes km

2012. máj. 13. 10:14
 7/7 A kérdező kommentje:
A mosakodásra és a pamut alsóneműre írtam, hogy alap dolog. A tisztasági betétet a szülészem javasolta. Ezért ha nincs problémám nem használok, de ha van akkor higiénikusabb és praktikusabb betétet cserélni egy nap akár 10-szer is, pláne egy kismamának. Azért köszönöm a válaszod.
2012. máj. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!