Mit jelent az EKG eredményen 96/min. Fru-ju sinus ritmus és meredek R tengely. PQÉö,16"?
Nekem még magasabb volt az ekg-én, 100 valamennyi, és 135/80 volt a vérnyomásom is.Mondták is, de nem csináltak vele semmit.Azóta is magas, 100 körüli a pulzusom, meg a vérnyomásom is néha megugrik.
De nálam ez ilyen pszihés jellegű, mert félek minden ilyen vizsgálattól,és akkor elkezdek izgulni, ver a szíve, tiszta zizi vagyok.
Azt mondták nekem hogy kerüljem az orvosokat.Jó mi.
30 hetes, első válaszoló voltam.
Nem írtad, de gondolom te még az elején vagy ha most csináltak ekg-t.Nekem azt 10 hetesen csinálták.
Csak az az érdekes hogy visszanéztem az előző terhességemmel kapcsolatban ezt az ekg-s vizsgálatot, és teljesen normális, 80 as pulzusom volt, meg vérnyoásom is rendben volt(sajnos az vetéléssel végződött).
Ezt most nálam ez a terhesség hozta ki, ill. mivel kétszer vetéltem, meg ezt a terhességet is egy év pokol előzte meg, szerintem azért van, mert szervi eltérést nem találtak.Onnan gondolom hogy lelki eredetű a félelem, és ezt a vizsgálatok kihozzák sajna.
Próbálok rajta javítani, mert hát nem kellene izgulni minden vizsgálat előtt, de ilyen vagyok(ill. lettem).
Neked is boldog babavárást!!!Minden rendben lesz, ezt kell szem előtt tartani,csak hát nem könnyű.
Megint én voltam, 30 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!