A cukorterhelési papiron (az eredményen) mit jelent ami be van csillagozva?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg az eredményt, azt mondták hogy jók lettek, az elsővel kicsit gond volt, de amúgy jó lett. Nem tudok eligazodni rajta, és 6 db csillag van rajta.2011. máj. 11. 15:01
2/8 A kérdező kommentje:
0 perces glükóz: 3,0mmol/l 3,3-6,
limfocita 0,19 0,20-0,40
RBC 3,57T/l 3,90-5,60
HGB 115,00g/l 120,00-175,00
HCT 0,35 0,38-0,50
2011. máj. 11. 15:27
3/8 A kérdező kommentje:
Bocs, de én úgy irtam hogy külön oszlopba sorba, de nem úgy adja ki :S remélem sikerül eligazodni rajta. 5 db van nem 6, elnéztem egyel.
2011. máj. 11. 15:28
4/8 anonim válasza:
az összes értéked, ami csillagozva van, kicsit kevesebb, nem éri el a "normál" tartomány alsó határát. ez terhesen sokszor előfordul, de majd az orvosod úgyis megnézi, és megmondja, kell-e tenned valamit.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. máj. 11. 15:48
6/8 sumergo válasza:
A csillag azt jelenti, hogy a normál határon kívülre esik az eredményed, de ezek nem nagy eltérések, valószínű, hogy semmi gyógyszert nem fogsz kapni, de az is lehet, hogy igen.
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen lett, ezek csillagosak. Nem mondták hogy gond lenne vele, kicsit határérték alatti, azért a csillag.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam a védőnőnél, és nekem se mondta hogy gond lenne. Azt mondta hogy jók az eredmények, csak vérszegény vagyok. Erre sem mondott semmit, hogy valamit kellene szednem.
A doki ir majd fel valamit? Vagy erre nem kell szedni semmit?
Köszönöm a válaszokat
2011. máj. 12. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!