Menjek vagy ne menjek? Többi lent
12 hetes vagyok CRL 48.6 mm NT 1.8 mm terhes gondozó Nő azt mondta, hogy megyek el dankoros vizsgálatra plusz pontosan meg mondják hány hetes vagyok mert nem biztosak benne február 14. én volt az utolsó menszesz. meg azt mondta,hogy kicsi a baba. a vizsgálat 9000 ft
itt olvastam majdnem mindenkinek ennyi volt nem pénz lehúzás van a dologba?
kösz a válaszokat!
Senki nem kötött bele, ő kötözködik.
Kedves kérdező! Értsd meg, nem kötelező megcsinálni a kombinált tesztet! Ha ezen akarsz spórolni, hát tegyed, a te dolgod.
Senki nem akar lehúzni pénzzel. Nekem is ajánlotta az orvosom a vizsgálatot, pedig minden rendben volt. Mindenkinek ajánlják, hogy ha teheti, akkor csináltassa meg, mert 98%-os biztonsággal kiszűr bizonyos rendellenességeket. Én megcsináltattam, nagyon jó lett az eredmény, és utólag is örültem neki, hogy így döntöttem, mert megnyugtatott. De ha neked ez nem fontos, akkor ne csináltasd meg, ennyi.
Nem Én kezdtem ők irkálták,hogy sajnálják a gyerekemet milyen élete lesz. Ő nem ismer. pénzt nem sajnálom nem értettem miért küldenek el ha minden jó! és kíváncsi voltam.hogy azok a kismamák is elmennek-e így ha minden jó.
Segélyes dologban igazam van az minek vállal gyereket ha nincs munkahelye vagy csak az egyik szülő dolgozik.és nincs anyagi hátere. na Én azokat a gyerekeket kéne sajnálni! akik segélyből élnek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!