Ha 14 hetesen megyek 4D-re megtudják már mondani 100%-ra a babám nemét?
Tudom hogy ilyenkor még "picike" (26.héthez képest)de annyira kíváncsi vagyok már, hogy minden rendben van-e 100°%-osan vele és hogy kisfiú vagy kislány lesz-e.
Volt valaki közöttetek aki 14 hetesen volt? vélemények? esetleg tennétek fel fotót?
Sztem 100%ra még ekkor elég nehéz. Tapasztalt szonográfus viszont nagy eséllyel mondhat vmit mint pl Hajdú Krisztina aki a baba formáját tekintve is von le következtetést a nemet illetôen. Én tegnap voltam 16+5 ösen és nagyon látványos volt a baba neme:)
Tündérkertben voltam Baráth Zsuzsánál nagyon elégedetten távoztunk:)
Ime a kép:
én megvártam a 18. heti genetikai UH-t, ott is tisztán látszott már a kukaca :) 4D-re majd csak 24. hét után megyek, akkor már igazán babás!
boldog babavárást!
13+1 hetesen voltam 4D-n és nekem azt mondta a dokinő, hogy könnyen össze lehet téveszteni ilyenkor még, inkább nem mond semmit.Ilyenkor még nem 100%
22hkm
Szóval akkor ha a baba neme miatt mennénk főként 4D-re 14-15 hetesen akkor még nem tudják megmondani 100%-ra.
Akkor lehet várunk..hátha megmutatja magát a 18.heti UH-on
Pedig már annyira kíváncsi vagyok :)
17 hetesen voltam 4D uh-on, de csak 2D-be látta a szonográfus hogy kisfiú :)
Szerintem várj még legalább 2 hetet :)
24 hkm
6.vagyok
Tudom, hogy nehéz, de bírd ki, ezért ne adjál ki pénzt.Én 20 hetesen voltam genetikain,akkor rákérdeztem,hogy a nemét lehet e tudni és csak annyit kaptam válaszként, hogy kislánynak gondolom.Nem mutatott meg semmit, csak ennyit mondott.Nagyon mérges voltam,hogy eddig vártam és csak ennyivel szúrják ki a szemem.Úgyhogy erőt vettem magamon és várok még pár hetet,27-28.hét környékén meg megyünk 4Dre, az lesz a biztos.Akkor már érdemes érte kifizetni azt az összeget.
Legyél türelmes, hidd el(tudom mindenki ezt mondja), de az a fontos, hogy minden rendben legyen a babáddal.
22hkm
Hááááát én várnék vele még pár hetet.
Nem bírtam magammal, 15 hetesen elmentem 4D-re, ahol mondta a hölgy, hogy kisfiú, még mutatta is a kukacát, bár én nem láttam. Végig azt mondta, hogy kisfiú.
Mivel nem láttam a bizonyítékot, másnap! elmentem a kórházba, ahol tapasztalt szonográfusok vannak, na ott már kislány volt :)
Azóta voltam amniocentézisen, abból már biztosan kiderült, hogy tényleg kislány. :)
Kidobtam az ablakon 10 ezer forintot :S
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!