Szalag avatóra megyek a barátomnak és hát nem nagyon voltam még ilyenen és nem tudom hogy mibe menyek, nadrág, szoknya v. mibe? Meg hogy ott nekem mit kell majd csinálnom?
Elegánsan öltözz, nem feltűnő sminkkel. Jókislányként iszogass, beszélgess, és fényképezd le a barátodat! A hajad ne legyen kiengedve, de egyszerű se legyen, de semmiképpen sem szexi. Legalább 4 cm magas cipőt vegyél fel! A ruhád legyen hosszú, egyszerű, de mégis elegáns, de ez se legyen feltűnő! Ha az alakod nem engedi meg a hosszú ruhát, akkor hosszított pólót, fekete vagy fehér bársony nadrággal. Ebben az esetben a póló legyen feltünöbb, hogy kiegyenlítsék egymást a nadrággal. A cipő így ugyanaz.
Jókislányként iszogass, beszélgess, és fényképezd le a barátodat! Mindenképpen fogyelj a kisugárzásodra, mindig mosolyogj. Ja és általában van vacsora is, úgyhpgy nyilván enni is fogsz! Ja még a ruhához: Ha olyan az ünnepság, hogy egyen ruhába kell öltöznie a párodnak, akkor az övétől eltérő szinű ruhát vegyél fel, mert azt hiszik te is közéjük tartozol.
Remélem segíthettem!
köszi.várom még az ötleteket.
Szerintetek a telefonom hova tegyem meg az ilyeneket mert szoknyába megyek.!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!