Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11hetes kismama vagyok,...

11hetes kismama vagyok, tegnapelőtt pisilésnél vér távozott a hüvelyből, volt vki már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Egyből mentünk ügyeletre, mindent rendben találtak, magneb6-ot javasoltak és 1 hét szigorú fekvést! Másnap elmentem a saját nőgyógyászomhoz, ő még kiegészítette nospaval és utrogestannal! Van egy kicsi méhszájsebem valószínű az okozta, mert a baba rendben van, leválásra utaló jel nincs!

2012. máj. 11. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is nyugodj meg!

Ha a picivel mindent rendben találtak akkor nincsen baj. Most pihenj sokat és próbálj meg nem szívbajt kapni, ha esetleg megint véreznél vagy barnáznál (sajnos méhszájsebnél előfordulhat megint). Nekem a fiammal méhszájpolipom volt, végig vérezgettem, a terhesség vége felé már akkor is élénkpiros vér jött, ha csak tüsszentettem egyet, a doki szerint ez gyakori méhszájseb és polip esetén. Akkor volt kicsivel jobb a helyzet, amikor már éreztem a picúrt mocorogni és ez megnyugtatott, mert ugye naponta mégsem rohangászhattam a nőgyógyászhoz (hetente jártam terhesgondozásra). A doki havonta küldött UH-ra biztos ami biztos alapon, de mindig mindent rendben talált a picivel. Most a tesót várjuk és megint méhszájpolipom van, ami most már napi szinten vérezget (néha piros vér, de néha csak barnázás). 18 hetes vagyok. A doki most is azt mondta, hogy az előzőek szerint lesz megint minden. MagneB6-ot én is szedtem/szedek, bár nem sikerült még felfedeznem különbséget a vérzések gyakoriságában, de ártani biztos nem fog. Az elején nekem is sokat kellett pihennem, feküdnöm, de aztán a dokival megbeszélve visszatértem a régi ritmusba, most a 2 éves fiam mellett nem is jutna sok időm a pihenésre.

2012. máj. 11. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha semmi bevárzést leválást nem találtak, rendes szívhang volt, és nem volt még vetélésed akkor a dokid az a tipikus fogjuk meg a kismamát típus, aki mert azt gondolja elvársz töle valamit ír fel gyorsan egy halom dolgot.

Magnézium ok, ezt sokszor kell szedni.

De ha méhszáj vérzés van (nekem is volt 13-ik hétig)akkor semmi nem kell rá, és semmi nem fogja elmulasztani.

A nospa egy gyógyszer én ilyet nem szednék, föleg ha nincs baj.

Az utrogestan-t meg nézd meg a leírást, ott is az áll hogy terhesen nem szabad szedni, csak akkor ha BIZTOS, hogy sárgatest elégtelenség van. Nálad meg egy sima UH-ból erre nem jönnek rá.

èn tuti nem szedném ezeket be, mert az elsö trimeszterben a baba mindent megkap közvetlenül, nincs még placenta ezért rengeteget befolyásolhatja a fejlödésben.

Nekem is és még sok sok kismamának van vérzése, ami nem méhböl jövö, hanem egyszerüen a vérböség miatt olyan mint az orr vérzés.

2012. máj. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!