Ha az egyik babánál iszonyat rossz eredmény jött ki a négyestesztnél- egészségesnek született, akkor a következő babánál lehetséges újból rossz eredmény?
Valakinek erről van tapasztalata?
van olyan, hogy valakinek rossz a véreredménye sorra és mégis egészséges babákat szül?
Olvastam, hogy a 12. heti uh olyan 85%-ban szűri a nagyobb rendellenességeket. Szóval a 12. hét a fontos. Valahogy itt kellene alaposabb vizsgálat.
De mi van, ha itt is rosszak lesznek a véreredmények?
Értem. Hát nem könnyű neked, de biztosan rájönnek majd, mi a gond.
Viszont akkor tényleg el kellene menned genetikai tanácsadásra.
Tanácsadásra elmegyek, de úgyis amniot javasolnak.
Én is Hajdú Krisztinánál voltam akkor a MÁV kórházban.
Én azt nem értem, hogy hogy lehet ennyire rossz eredmény nem down kóros babánál. Az 1:35 az borzasztó eredmény.
Vagy azért jöhetett ki rossz eredmény, mert mégis van valami "apróság"?
Vagy azért, amit a kedves 1. válaszoló írt, hogy van, hogy minden vérteszt rossz, mégsem súlyos beteg a gyerek.
A nyaki redő 2,1 volt. Afp 0,35.
Fiamnál 0,9 volt az afp, és nem is mentünk további vizsgálatra.
Tudom, hogy az amniot fogják javasolni, de az integrált tesztre 95%-os biztonságot ír genetikai uh-al. Én kombináltat csináltattam, az csak 85%-os.
A corion vizsgálat 65 eft:((( és 2-3!!!% vetélést ír.
Jajjj, annyira félek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!