Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az egyik babánál iszonyat...

Ha az egyik babánál iszonyat rossz eredmény jött ki a négyestesztnél- egészségesnek született, akkor a következő babánál lehetséges újból rossz eredmény?

Figyelt kérdés

Valakinek erről van tapasztalata?

van olyan, hogy valakinek rossz a véreredménye sorra és mégis egészséges babákat szül?

2012. máj. 11. 14:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy a 12. heti uh olyan 85%-ban szűri a nagyobb rendellenességeket. Szóval a 12. hét a fontos. Valahogy itt kellene alaposabb vizsgálat.

De mi van, ha itt is rosszak lesznek a véreredmények?

2012. máj. 11. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Értem. Hát nem könnyű neked, de biztosan rájönnek majd, mi a gond.

Viszont akkor tényleg el kellene menned genetikai tanácsadásra.

2012. máj. 11. 15:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Tanácsadásra elmegyek, de úgyis amniot javasolnak.

Én is Hajdú Krisztinánál voltam akkor a MÁV kórházban.

2012. máj. 11. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Az 5. vagyok.Hát,én a Hajdú doktornőnél profibb szakembert nem nagyon ismerek.Én a helyedben megint Hozzá mennék,és ha (megtehetitek anyagilag)bevállalnám a korion biopsziát.Ha nem,akkor az amniot(azt ugye a MÁV-ban csinálja,és térítésmentes).Én nem költenék a vértesztekre,hiszen az is csak kockázatbecslés(és nem is olcsó).
2012. máj. 11. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, a vértesztek még annyira sem biztosak mint az amnio.
2012. máj. 11. 17:49
 16/17 A kérdező kommentje:

Én azt nem értem, hogy hogy lehet ennyire rossz eredmény nem down kóros babánál. Az 1:35 az borzasztó eredmény.

Vagy azért jöhetett ki rossz eredmény, mert mégis van valami "apróság"?

Vagy azért, amit a kedves 1. válaszoló írt, hogy van, hogy minden vérteszt rossz, mégsem súlyos beteg a gyerek.

A nyaki redő 2,1 volt. Afp 0,35.

Fiamnál 0,9 volt az afp, és nem is mentünk további vizsgálatra.

Tudom, hogy az amniot fogják javasolni, de az integrált tesztre 95%-os biztonságot ír genetikai uh-al. Én kombináltat csináltattam, az csak 85%-os.

A corion vizsgálat 65 eft:((( és 2-3!!!% vetélést ír.

Jajjj, annyira félek!!!

2012. máj. 12. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Az 5. és a 14. vagyok.Igen nem olcsó a CVS(nekem is a Hajdú doktornő csinálta idén márciusban az Istenhegyin),ezért is írtam,hogy ha anyagilag megtehetitek vállald be.És igazából nem 2-3% a vetélés(legalább is a Hajdú doktornőnél nem).Azért magasabb,mert ezt már a 11. héttől végzik,és a vetélések általában az első 12 hétben történnek.Valójában annyi,mint az amniocentézisnek,1% körüli.
2012. máj. 12. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!